Witam w ogrodzie u Aguniady
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Oczko robi wrażenie :)Cieszę się, że zobaczyłam Twoje osłonki. Widywałam takie w sprzedaży, ale nie byłam przekonana, czy dobrze prezentują się z roślinami w ogrodzie. Dobrze.
-
- Od: 2 cze 2010, o 11:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
U mnie w skrzynkach jeszcze kwitną bratki i stokrotki, a u Ciebie zdecydowanie króluje lato. Widok z okna niesamowity, szczególnie soczysta zieleń trawy 

- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj tak...Agnieszka ma cudny widok z okna. Oczko wodne jest prześliczne, a trawka taka zieloniutka i równiutka...piękny krajobraz
Ja na razie w doniczki na tarasie posadziłam jedynie poziomki

Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<

Ewo, witaj ponownie
nie wiem o ktorych konkretnie oslonkach mowisz? mnie sie bardzo podobaja takie w stylu srodziemnomorskim, ale mam wrazenie, ze pasuja do bardzo dojrzalego ogrodu... moj jest jeszcze mlody...
Heliofitko, oby mój pospiech z jednorocznymi nie odbil mi sie czkawka lub bieganiem ze skrzynkami do garazu... zapowiadaja chlodne noce!
Malgosiu-Nutko - bardzoś łaskawa
dziekuje, ze nie wspominasz moich zaleglosci i niedociagniec
a poziomki to jakie? teraz w sprzedazy sa jakies pnace?

Heliofitko, oby mój pospiech z jednorocznymi nie odbil mi sie czkawka lub bieganiem ze skrzynkami do garazu... zapowiadaja chlodne noce!
Malgosiu-Nutko - bardzoś łaskawa

- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Super masz oczko,pięknie się komponuję z tymi brzozami bardzo mi się podoba . Najbardziej mnie interesuję wodospad bo u mnie też będzie i chce zerknąć jak wy to zrobiliście tylko śmiać mi się chcę bo ja na ten swój staw to chyba będę musiała Niagarę zrobić
.

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.
Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;

Joanna http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=53393" onclick="window.open(this.href);return false;
- roza333
- Od: 4 maja 2010, o 11:30

Pozdrawiam Wszystkich i zapraszam do moich wątków Justyna
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
Moje wątki Ogród róży część 4 U róży - co nieco prywatniej
Kupię ,sprzedam ,wymienię roza333
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
Witaj-przysiadłam dziś z kawką nad Twoim oczkiem ale trochę zimno
.
Widzę fascynację żurawkami.........w takim razie zapraszam do mnie
.

Widzę fascynację żurawkami.........w takim razie zapraszam do mnie

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Śliczny widoczek z perspektywy 

Joasiu, zrobie Ci pozniej zblizenie tej 'kaskady'... szczerze mowiac nie uwazam jej za udana, ale z roku na rok oczko obrasta roslinami i ten 'nagrobek' - jak mawia moj M. - coraz mniej rzuca sie w oczy... kiedys chcialam ja rozbierac, poprawiac, ale teraz juz jej odpuscilam... wolalabym, zeby kamienie stopniowo pięły sie do gory - wiesz o co mi chodzi?
Rozo - Dzięki za odwiedziny, wpadne dzis do Ciebie z rewizyta, jeśli pozwolisz
Agnieszko - moze podac kocyk? ;-) fajnie, ze wpadlas... wyobraz sobie, ze wczoraj nasze oczko odwiedzila czapla!!! szkoda, ze sie wystraszyla i odleciala, ale z drugiej strony... nie zdazyla chyba zapolowac na ryby w oczku ;)
Agatko -
Rozo - Dzięki za odwiedziny, wpadne dzis do Ciebie z rewizyta, jeśli pozwolisz

Agnieszko - moze podac kocyk? ;-) fajnie, ze wpadlas... wyobraz sobie, ze wczoraj nasze oczko odwiedzila czapla!!! szkoda, ze sie wystraszyla i odleciala, ale z drugiej strony... nie zdazyla chyba zapolowac na ryby w oczku ;)
Agatko -

- joannakr0508
- 500p
- Od: 8 kwie 2011, o 10:23
Chyba wiem o co chodzi. My w sobotę profilowaliśmy całość stawu. Mi zostało jeszcze od groma pielenia ,aż mi się już nie chce , ale jak się już wzięłam to muszę to skończyć bo pomyślę sobie jak w lato posiedzę przy kawie nad wodą ptaki będą śpiewać to będę się czuć jak nad jeziorem bo zdradzę Ci że pochodzę z mazur a tam same jeziora tyle że teraz mieszkam w samym środku Polski i trochę tęsknie za tymi lasami i jeziorami szczególnie latem 

Wszystkie bitwy naszego życia czegoś nas uczą, nawet te, które przegraliśmy.

- Nutka81
- 1000p
- Od: 13 maja 2010, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aguś, te poziomki to mam od teściowej. Nie mam pojęcia jaki to gatunek, ale to raczej takie zwykłe, nie żadne pnące ;) . Posadziłam je w dużych donicach i stoją na tarasie. Zobaczymy czy ładnie zaowocują w donicy, póki co kwitną 

Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka 

Nutko, dziekuje za odpowiedz - na pewno urosna i beda pyszne... ja nie mam u siebie zadnych warzyw ani owocow, a od czegos wypadaloby zaczac... zajrze do ogrodniczego wracajac we srode z pracy i kupie poziomki i moze truskawki... mama namawia mnie zeby w duzej donicy posadzila krzaczek pomidorow i nosi mnie zeby to zrobic 

- magenta
- Od: 31 mar 2010, o 19:18
- Kontakt:
Och, posłuchaj mamy
to świetny pomysł sama poluję na małe pomidorki, oprócz tego dla dzieciaków zasadziłam poziomki, porzeczkę, agrest, no i M strasznie chciał mieć czereśnię ... no to ma 

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Podobały mi się osłonki-plecionki
Dziś wypoczywamy-i dobrze. Chwila wytchnienia, tylko czasu szkoda...

Dziś wypoczywamy-i dobrze. Chwila wytchnienia, tylko czasu szkoda...
Ewo, dobrze, ze odpoczelas... a ja się dziś znowu urobilam...
Magento, dluzej namawiac mnie nie trzeba... sadzoneczki maja mi spasc z nieba ;)
ja dzisiaj posialam maciejke, aksamitki i lewkonie... moje prezenty od milej forumko-sasiadki zasadzilam w donicach na tarasie... posadzilam tez nowego perukowca podolskiego, bo stary niestety nie przezyl
podlalam glebe srodkiem na fytoftoroze przy swierkach Omorica... przesadzilam hosty... wyplewilam zielsko. O mamuniu ;)
kilka zdjec z dzisiaj:

dwukolorowa sliwa ozdobna... liscie zielone=biale kwiaty, liscie czerwonawe=rozowe kwiaty... dziwne, prawda?

Magento, dluzej namawiac mnie nie trzeba... sadzoneczki maja mi spasc z nieba ;)
ja dzisiaj posialam maciejke, aksamitki i lewkonie... moje prezenty od milej forumko-sasiadki zasadzilam w donicach na tarasie... posadzilam tez nowego perukowca podolskiego, bo stary niestety nie przezyl

kilka zdjec z dzisiaj:

dwukolorowa sliwa ozdobna... liscie zielone=biale kwiaty, liscie czerwonawe=rozowe kwiaty... dziwne, prawda?