Już jestem.
Izuśka różyczka Tereska to taka wczesna dziewczynka...pierwsza zakwita.....przeżyła ostatni przymrozek zresztą cała reszta też uffff....
masz rację podgrzewana ta moja zegrodka bo chuchom i dmuchom
Diobelstwo z zadowoleniem gryziało moja rękę.
Jadźko zakup tulipanów Angelique to jeden z lepszych i mam nadzieję, że w przyszłym roku się nie wyrodzą
A różyczka już ma coraz większe pączusie.

Diobliś pomiziany.
Izabelko mam nadzieję, że Twoje piaski już podlane a minusy Cię ominęły. A generałka najwyżej sobie wpiszesz na listę

Cieszę się, ze wpadłaś.
Neluś a toś mnie pocieszyła

mówisz, że Angelique już nie te

....jak do tej pory najładniejsze tulipany jakie miałam....wielka szkoda. No cóż trzeba będzie pod jesień zamówić nowe. A wiesz pokazały się pierwsze mszyce i trzeba będzie mikstury szykować a tu naszego czosnku nie ma tylko chiński.
Tośka psi ząb to cebulkowa roślinka i jak to zwykle bywa tworzy cebulki przybyszowe...ja na początku miałam trzy cebulki a teraz widza, że ich porzybyło...co mnie niezmiernie cieszy.
Aniu wiosna to najcudowniejsza pora....kolory zachwycają.....i trzeba ładować akumulatory.
Boguśko Ty masz gliniastą ziemię....a one lubią przepuszczalne podłoże....przyjedź po wiadro piosku do mnie to sobie podsypiesz....
Za to ciemierniki mosz boskie.
Witaj
elsi moja imienniczko Elżbietko. :P Magnolia jest rzeczywiście jasno żółta a właściwie kremowo-żółtawa ale jest niesamowita...taka delikatna i ten kolor nieskazitelnie piękny.

A ta różyczka to taka bardzo wcześnie zakwitająca...moje pozostałe są daleko w tyle.
Gosiu wiesz cieszę się bardzo na te różyczki i jestem okropnie ciekawa jak zakwitną....na szczęście wszystkie przeżyły również ostatnią falę chłodów.