Moje roślinki w domu - inaq1
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- tulipanka
- Przyjaciel Forum
- Od: 20 kwie 2007, o 12:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zdecydowanie cię popieram AntosiuAntooosia pisze:Jednak nie ma to,jak ładne doniczki.Chocby nawet drogie były,to i tak warto...

Ja wlaśnie jestem w trakcie wymiany..... :P Zobaczymy, ale na efekt trzeba będzie trochę poczekać, bo w tym roku nie zdołam wszystkiego wymienić ....

Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie jeszcze założyć wątek o doniczkach, bo ja tez zaczynam się przymierzać do wymianytulipanka pisze:Zdecydowanie cię popieram AntosiuAntooosia pisze:Jednak nie ma to,jak ładne doniczki.Chocby nawet drogie były,to i tak warto...W dobrze dobranej doniczce roślinka wygląda jeszcze piękniej :P
Ja wlaśnie jestem w trakcie wymiany..... :P Zobaczymy, ale na efekt trzeba będzie trochę poczekać, bo w tym roku nie zdołam wszystkiego wymienić ....

- Antooosia
- 1000p
- Od: 8 sty 2008, o 08:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Hihihi i ja o tym myślę...ale te ceny naprawdę powalająnezka pisze:Jak tak dalej pójdzie, to trzeba będzie jeszcze założyć wątek o doniczkach, bo ja tez zaczynam się przymierzać do wymianytulipanka pisze:Zdecydowanie cię popieram AntosiuAntooosia pisze:Jednak nie ma to,jak ładne doniczki.Chocby nawet drogie były,to i tak warto...W dobrze dobranej doniczce roślinka wygląda jeszcze piękniej :P

Pozdrawiam,Kinga.
Na skraju lasu jest mały domek...
Na skraju lasu jest mały domek...
Z tym wątkiem o doniczkach ,to dobry pomysł
Doniczki to mój drugi konik. Te do palemek niestety były drogie ,bo podobno ręczna robota. Często udaje mi się dostać ładne osłonki i wtedy mąż robi w nich otworki wiertarką ,ale trudno do nich dobrać ładne podstawki. W ogóle zauważyłam,że w sprzedaży jest więcej fajnych osłonek niż doniczek. Jednak wolę doniczki. :P

Przemo ,dobrze że chociaż Ty wierzysz ,że one kiedyś podrosną
.Ja do nich podchodzę bardzo sceptycznie.
a jeżeli chodzi o doniczki ,to tylko takie były ,które chociaż jakoś wyglądały ,reszta to beznadziejne plastiki i w dodatku krótkie.
Przemo,chyba umknęło Ci moje wcześniejsze pytanie o moją dużą dracenę.Nie wiem czy już ją mam przesadzać i ewentualnie ciąć ,czy jeszcze poczekać?jakbyś znalazł trochę czasu ,to proszę o podpowiedź. :P

Przemo,chyba umknęło Ci moje wcześniejsze pytanie o moją dużą dracenę.Nie wiem czy już ją mam przesadzać i ewentualnie ciąć ,czy jeszcze poczekać?jakbyś znalazł trochę czasu ,to proszę o podpowiedź. :P