Moje roślinki w domu - inaq1
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Przemo,dziękuję za wiadomość. Już trochę poczytałam Twoich informacji w encyklopedii i wcześniejszych wypowiedzi,które znalazłam u forumowiczów.Mimo wszystko trochę się boję ,czy palemki będą nadal takie ładne ,jak są teraz.
Mam jeszcze jedno pytanko.
Czy tę moją dużą szeflerę już przesadzać i ciąć ,czy jeszcze trochę poczekać.Jeżeli już można ,to zrobię jej parę zdjęć ,żebyś mógł zaznaczyć miejsce cięcia.
Z góry dziękuję za odpowiedź.
Mam jeszcze jedno pytanko.
Czy tę moją dużą szeflerę już przesadzać i ciąć ,czy jeszcze trochę poczekać.Jeżeli już można ,to zrobię jej parę zdjęć ,żebyś mógł zaznaczyć miejsce cięcia.
Z góry dziękuję za odpowiedź.

Ukorzeniałam w wodzie trochę roślinek .Dzisiaj wsadziłam je do doniczek.Mam teraz małą hoję (dziecko tej dużej co nie chce kwitnąć)

do pasiastej zielistki doszła zielona

mam też nową doniczkę z scindapsusem a może epipremnum ,bo dalej nie wiem ,co to za roślinka

na koniec muszę się pochwalić moim hipeastrum. Dzisiaj otworzyły się jego śliczne kwiaty.Są w tej chwili trzy a będzie ich więcej ,bo sa aż dwie łodygi.

do pasiastej zielistki doszła zielona

mam też nową doniczkę z scindapsusem a może epipremnum ,bo dalej nie wiem ,co to za roślinka

na koniec muszę się pochwalić moim hipeastrum. Dzisiaj otworzyły się jego śliczne kwiaty.Są w tej chwili trzy a będzie ich więcej ,bo sa aż dwie łodygi.

- Babopielka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 wrz 2007, o 19:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.