A ja te prześliczne pierwiosnki,zawilce,tulipany i inne roślinki dzisiaj zobaczyłam na żywo
Przemiła rozmowa z fantastyczną gospodynią Igą-królową ciętej riposty i dobrego smaku-bezcenna
Jadziu, dziękujemy serdecznie z Michasiem za gościnę-jesteś niesamowita-buziaki
Jagódko, masz piękną kolekcję tulipanków-zwłaszcza botaniczne i te białe ze smugami różu/fioletu...cudne
Pierwiosnki białe pełne- śliczne, nawet nie sadziłam że tyle może być być odmian...co raz na forum widuję je i każdy ma inne...niektóre się powtarzają, ale i tak zawrotu głowy można dostać od tych kolorów i kształtów
Czy Twoja magnolia już przekwitła czy jeszcze kwitnie?
Oj szkoda,że Twoja magnolia kończy kwitnienie....jest taka śliczna, ale przynajmniej ominą Cię przymrozki. U nas dzisiaj zapowiadają i pewnie rano wszystkie kwiaty będą brązowe...
Tak , Gosiu , bywało , że jeden pan , to zatrzymał się samochodem . Patrzę , idzie jakiś gościu , na moją posesję wchodzi , myślę , pewnie będzie pytał o kogoś . A on do mnie ; co pani robi , że tak pięknie kwitnie to drzewo . Ucięliśmy sobie małą pogawędkę .
Ludzie mają różne sposoby by wyrywać płeć przeciwną ale o sposobie na magnolię to nie słyszałam.......
Szkoda , że netem zapachu nie można przesyłać , jak pachnie ta magnolia...?????
Iguś, dobrze wiem, co czują przechodnie na widok Twojej magnolki, u nas na pewnej ulicy jest ogród z taką pięknością, która aż wychodzi z gałęziami na chodnik. Kiedyś robiłam jej fotkę telefonem i właściciel siedzący w oknie powiedział żebym sobie ułamała taką obsypaną kwiatami gałązkę.