Ogródek AGNESS cz. 8

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Ogródek AGNESS cz. 8

Post »

``Troszkę.. ogólnej ..``- ech Agusiu, u Ciebie wiosna w pełni ;:3 ;:138 ;:138 A przeróbki..? zawsze jest coś do przerobienia :wink: bez tego ogrodnik żyć chyba nie może; A Twój ogród, rabaty wyglądają już pięknie ;:100
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Danuś dziękuję , bardzo się cieszę, ze podobają Ci sie moje kwiaciorki ;:196

Grażynko, bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje maluchy i mój wiosenny ogródek :D

Dawidku dziękuję :D

Misiu wiosna u mnie faktycznie bardzo kolorowa....później już znacznie mniej barw, króluje zieleń :lol: Migdałka mam w formie krzaczastej, on jest wysokość około 1,5 .

Gosiu mam podkaszarkę, ale przy kamieniach obcinam ręcznie.....niestety :lol:

Andrzejku, żeby tak można było....tupnąć nogą i powiedzieć stop i trawie i chwastom :lol:
Andrzejku strasznie miło mi, że podoba Ci się mój ogródek , ale nawet nie żartuj z tym niepokazywaniem swojej działki , jest piękna, pełen spokój i relaks. U mnie kolorów jak w cygańskim taborze, ale ja tak kocham :lol: Po rozbuchanej kolorami wiośnie przychodzi spokojniejsze lato .....

Jagódko masz całkowitą racje, w ogrodzie wciąż będziemy coś zmieniać i ulepszać....ale to jest najpiękniejsze :D

Dorotko dziękuję :D Cudowne są te zmiany w ogrodzie, czasami strasznie mi smutno, że niektóre kwiatki szybko przekwitają, np tulipany, które uwielbiam, ale przecież robią miejsce innym równie pięknym. I wciąż jest inaczej....nie ma możliwości, żeby znudzić się ogrodem :D

Izuniu, faktycznie kolorków sporo :lol: Mój wiosenny ogródek na pewno nie przypadnie do gustu minimalistom, ale ja tak kocham....i nie rażą mnie nawet zestawienia kolorów od których mogą boleć zęby , ;:224 :;230 np różu z żółcią, wiosną można u mnie je spotkać w wielu miejscach :lol:

Moniś dziękuję ;:196 Moja majówka niestety w pracy :evil:

Małgosiu, host nie pikowałam jeszcze, bo niektóre odmiany wciąż kiełkują. Ale jak u Ciebie nie, to spokojnie można popikować. Małgosiu jak masz miejsce to najlepiej porozsadzaj w malutkie doniczki, a jak nie to w takie duże rynienki na kwity balkonowe i zostaw na parapetach, albo zaciszne miejsce na ogródku. A jesienią do gruntu.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Kamyku dziękuję :D

Krysiu bardzo dziękuję za miłe słowa ;:196 Kamieni jest faktycznie sporo....a jeszcze mi brakuje, zrobiłam 2 nowe rabaty, na których nie ma jeszcze kamieni, a baaaaardzo mi ich brak :lol: Moja córcia skomentowała, ze takie niewykończone wyglądają ,, trochę jak śmietnik,, :;230 ;:223
Moje tulipanki dopiero zaczęły kwitnienie, ale przy takim gorącu też pewnie szybko przekwitną .....

Agunia ja sama nie wiem ile lat ma mój ogród :lol: Był zawsze :lol: ale ciągle się zmieniał....tak naprawdę to może tworzę go z 8 lat.....nie potrafię określić 8-)
Ogródek faktycznie jest nieduży -z domem i podjazdem liczy 716 m....a roślinki....upycham piętrowo :lol: ale już się boje jak się rozrosną :shock: :lol:

Aniu faktycznie kolorków z dnia na dzień więcej :D Te niskie krzaczki to pigwowiec, już zaczął kwitnąc. Ognika nie mam , mimo, ze bardzo mi się podoba, to brak miejsca....no i ta jego skłonność do przemarzanie :?

Martuś dziękuję :D jak znam życie, to roślinki wciąż będą wędrowały po całym ogrodzie....dziś dalsza część przesadzanie 8-) :lol:
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Zdjęcia cudnie ujęły czar Twojego ogrodu :) wiesz to Ty jak ja ciągle coś zmieniasz, ja niby już coś skończyłam tak miało być ...i ...za rok dosadzam przesadzam zmieniam to chyba w naszej ogrodniczej duszy tkwi :;230 Piękny Twój migdałek i powiedz gdzie Ty nazbierałaś tych kamieni?? super to wygląda ;:167
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Agnieszko właśnie najbardziej urokliwe zdjęcia to z całości rabat...są one ogromną podpowiedzią dla tych co dopiero ,,wchodzą w temat ogrodniczy,,.
Zastanawiam się czy u Ciebie doba dłuższa bo wszystko na czas zrealizowane :roll: no i nowe rabaty ;:224
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11

Post »

Ale Agnieszko najwyraźniej Twoim roślinkom służą te "przenosiny" bo pięknie wyglądają i ślicznie kwitną :) dlatego nie rezygnuj z tego, tym bardziej, że świetnie wyglądają kwiaty w nowych miejscach ;:138
Zapraszam
Ogród Marty_S
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Aguś, ja lubię takie same zestawienia :lol:
To, od czego na co dzień mogą boleć zęby i nie tylko, w ogródku jest the best! ;:333
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko w Twoim ogrodzie więcej kolorów niż u mnie super zdjęcie .

Obrazek
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

Aga, zdjęcia pod hasłem "trochę ogólnej wiosny" rzucają na kolana! Piękna u Ciebie ta wiosna! Migdałek, ach...Czemu ja go nie mam?
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17

Post »

Usiadłabym sobie trochę na tej huśtaweczce i pogapiła się w wisoenno-sielski krajobraz :D
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Chyba musze się nareszcie wybrać i podziwiać z bliska te cudeńka ;:136
A zanosi się, że odwiedzę jeziorko w majowy weekend.
Aguś odezwę się jaby co :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Celinko dziękuję ;:196 Kamienie mam głównie zbierane po polach :D Wiele było takich wypadów 8-) :lol:

Aguś ja też bardzo lubię oglądać większe fragmenty ogrodów....tylko jak ogródek malutki, to nie można wciąż pokazywać tego samego :lol:
Aguś u Ciebie ogród duży i wiec i roboty ogrom, u mnie maluszek, więc wszystko szybciej idzie :D

Martuś, nie zrezygnuję....chyba moja natura by mi nie pozwoliła :lol:

Izuś zgadza sie w ogródku jakoś wszystko pięknie się komponuje 8-) :lol:

Geniu u mnie wiosna faktycznie bardzo kolorowa, później już przeważają zieloności :lol:

Martuś jeśli odpowiada ci forma krzaczasta migdałka to nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś go miała 8-) :D Powiedz tylko słowo :lol:

Wandziu serdecznie zapraszam, wsiadaj w busik 3 godzinki i jesteś ;:196 Czeka na Ciebie kawka i serniczek :D

Joluś bardzo się cieszę, mam nadzieję, ze wreszcie się uda :D
Awatar użytkownika
abeille
1000p
1000p
Od: 4 mar 2009, o 12:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aguś, wiosenny koncert w Twoim ogródku i wszystkie skalniaczki super. ;:138
Cieplutko pozdrawiam Wiesia
Wątki Pszczółki
Wątek Wisienki i nasze klimaty "Francja znana i nieznana"
ulikmi
500p
500p
Od: 1 lut 2011, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Cudna ta "ogólna wiosna"w Twoim ogródku ;:108
:wit
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wiesiu bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie tak trochę chaotycznie, ale mi wszystko się podoba i nie potrafię z niczego zrezygnować ;:224 :;230

Witaj Ulu :wit Dziękuję za miłe słowa :D

Kolorki póki jeszcze są :D

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Obrazek
Zablokowany