Danuś dziękuję , bardzo się cieszę, ze podobają Ci sie moje kwiaciorki
Grażynko, bardzo się cieszę, ze podobają Ci się moje maluchy i mój wiosenny ogródek
Dawidku dziękuję
Misiu wiosna u mnie faktycznie bardzo kolorowa....później już znacznie mniej barw, króluje zieleń

Migdałka mam w formie krzaczastej, on jest wysokość około 1,5 .
Gosiu mam podkaszarkę, ale przy kamieniach obcinam ręcznie.....niestety
Andrzejku, żeby tak można było....tupnąć nogą i powiedzieć stop i trawie i chwastom
Andrzejku strasznie miło mi, że podoba Ci się mój ogródek , ale nawet nie żartuj z tym niepokazywaniem swojej działki , jest piękna, pełen spokój i relaks. U mnie kolorów jak w cygańskim taborze, ale ja tak kocham

Po rozbuchanej kolorami wiośnie przychodzi spokojniejsze lato .....
Jagódko masz całkowitą racje, w ogrodzie wciąż będziemy coś zmieniać i ulepszać....ale to jest najpiękniejsze
Dorotko dziękuję

Cudowne są te zmiany w ogrodzie, czasami strasznie mi smutno, że niektóre kwiatki szybko przekwitają, np tulipany, które uwielbiam, ale przecież robią miejsce innym równie pięknym. I wciąż jest inaczej....nie ma możliwości, żeby znudzić się ogrodem
Izuniu, faktycznie kolorków sporo

Mój wiosenny ogródek na pewno nie przypadnie do gustu minimalistom, ale ja tak kocham....i nie rażą mnie nawet zestawienia kolorów od których mogą boleć zęby ,

np różu z żółcią, wiosną można u mnie je spotkać w wielu miejscach
Moniś dziękuję

Moja majówka niestety w pracy
Małgosiu, host nie pikowałam jeszcze, bo niektóre odmiany wciąż kiełkują. Ale jak u Ciebie nie, to spokojnie można popikować. Małgosiu jak masz miejsce to najlepiej porozsadzaj w malutkie doniczki, a jak nie to w takie duże rynienki na kwity balkonowe i zostaw na parapetach, albo zaciszne miejsce na ogródku. A jesienią do gruntu.