fotki owadów przepiękne

reszta oczywiscie też

Tak, jest bezbarwny.gorzata76 pisze:Czy rzeczony impregnat jest bezbarwny?
dkny pisze:Gratuluję pracy i efektu
Dziękujępamelka pisze:Konstrukcja imponująca ale liczy się pomysł, ten jest nietuzinkowy
pamelka pisze:Niestety myślę, ze mojemu M by się nie chciało wykonać takiego cuda
Hmmm.... ale przecież taką wiatę można postawić w 3 minuty - tu mam filmik na dowód: http://vimeo.com/23203334dkny pisze:podobnie jak w przypadku Joli- nawet nie mam co pokazywać M. takich "ekstrawagancji"
Sprawdziłem prognozy pogody dla Pilchowic - i nie jest jeszcze tak tragicznie. Przepowiadają dokładnie 0 stopni - clemki powinny sobie poradzić.pamelka pisze:Leszku, czy zabezpieczałeś swoje clemki? Nadają ochłodzenie
No jest trochę przestrzeni do obsadzenia... wysokość pergoli to ponad 3m, a wysokość i szerokość około 5.5m. To daje 30m2 powierzczni, średnio 2.5m nad ziemią. Tutaj nadadzą się wyłącznie bardzo długie pnącza.Keetee pisze:a co na tej wystruganej pergoli bedzie sie wiłllllllo
To jest glicynia chińska "Prolific"A kwiaty glicynii mają ciekawe kolory. Cóz to za odmiana?
Oby, oby.. trzymajcie kciuki. Niesttey na efekt trzeba będzie poczkac kilka sezonów... ale mnie tam się nigdzie nie śpieszy przeciez ;).kozino pisze:Jak pomyślę o tych glicyniach na pergoli, to aż mi dreszcze przechodzą, będzie jak w raju