a to ja

mój mały pomocnik
 .
 .

Fajny ogród się zapowiada . A beczka świetna . Uwielbiam takie dodatki ogrodowe
  Fajny ogród się zapowiada . A beczka świetna . Uwielbiam takie dodatki ogrodowe  

)
)
 , pięknie bedą wyglądać kwiaty
 , pięknie bedą wyglądać kwiaty 

Pierwsze zdjęcia niczym kadry z horroru
  Pierwsze zdjęcia niczym kadry z horroru   ale potem robi się romantycznie...Najbardziej wpadło mi w oko kiełbasiane drzewo i oczywiście pomocnicy
  ale potem robi się romantycznie...Najbardziej wpadło mi w oko kiełbasiane drzewo i oczywiście pomocnicy  

Przybywam z rewizytą. Dużo już zrobiliście. Życzę wytrwałości i czerpania radości z tej pracy. Zapraszam w wolnej chwili do siebie
 Przybywam z rewizytą. Dużo już zrobiliście. Życzę wytrwałości i czerpania radości z tej pracy. Zapraszam w wolnej chwili do siebie  
 Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienił się obraz dzialeczki z wiosną. Dużo fajnej pracy przed Wami, ale jaka to frajda
 jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki zmienił się obraz dzialeczki z wiosną. Dużo fajnej pracy przed Wami, ale jaka to frajda 

)
 )

.
 .

Domek zmienił się zaskakująco. Wygląda cudnie
  Domek zmienił się zaskakująco. Wygląda cudnie   pomocnicy super
 pomocnicy super   Moja córcia jest aktualnie w "wieku żmijowym" (16 lat) i myśli jakby tu znajomych na grilla ściągnąć a nie starej matce pomagać
 Moja córcia jest aktualnie w "wieku żmijowym" (16 lat) i myśli jakby tu znajomych na grilla ściągnąć a nie starej matce pomagać   Także korzystaj póki możesz. Będę obowiązkowo zaglądać.
  Także korzystaj póki możesz. Będę obowiązkowo zaglądać.