Arletko, ale wspaniała parada piękności
Ja, jak zwykle nie potrafię żadnego wyróżnić, bo wszystkie się tak uroczo wdzięczą w słoneczku.
Będę śniła tej nocy kolorowo
Ja również bardzo się cieszę, że Cię poznałam.
Pozdrawiam cieplutko !
Oj ale ślicznoty.Nawet nie wiem którego bardziej chwalić takie piękności ;:83 ;:83 Te wszystkie kwiaty są z wystawy?To ja chyba nie będę nigdzie jechać bo portfel by był pusty.
Arletko taka białą miniaturkę toja też mam bardzo ją lubię bo kwitnie dość długo i zawsze pierwszy kwiat rozkwita 14 lutego czyżby coś chciała mi przekazać i tak jak Twoja była za 5 zł
druga miniaturka też śliczna hit sezonu Laptotes jest taka piękna i dla masdevallii za chęć kwitnienia
Arletko, rzadko mi się zdarza mieć taka minę , a to wszystko przez hit, cuuudowny .
Miniaturki, w tak dobrym stanie za tą cenę , też śliczne. Ukłony za wszystko .
Arletko z kąt ja znam ten maleńki żółciutki noseczek ,masz taką samą miniatureczkę ,fajnie a ta bordowa śliczna .To teraz ile już masz wszystkich maleństw ?
Leptotes moje marzenie już go prawie miałam ,ale nie mam .Więc będę podziwiała jego postępy u Ciebie i masdevalia już nie moge się doczekać jej kwiatuszka u Ciebie
Arleto takie śliczne miniaturki w dobrym stanie za 5 zł? Są słodkie
Gdzie Ty znajdujesz takie okazje?...ja spotykam tylko Phal.miniaturowe w maksymalnych cenach 30 -40 zł
...a coś jeszcze zostało w tym sklepie?
Renatko całkiem sporo tych miniaturek było no i tylko na philadelphię się wczoraj nie skusiłam bo mam już jedną a kasy i miejsca na parapetach brak na drugą
Kasiu mam 7 miniaturek, jedną dałam siostrze i chyba jeszcze jedną podaruję koleżance to pewnie zostanie mi 6 + leptotes bo on też mini
Lucynko
Kasiu tak to mahistrala i dziś wyczaiłam jeszcze jednego pączusia
Stasiu jest ich cała masa
Asiu, Dusiu
Julitko pewnie chce Ci coś przez to powiedzieć
Moniko
Agnieszko no tylko biała mini nie jest z wystawy. I powiem Ci, że trzeba mieć naprawdę silną wolę albo pusty portfel na takiej wystawie
Agatko no już pokazuję moje słoneczka bo znów będę miała przerwę w pobycie na forum do wtorku lub środy