- podobało mi się tutaj i jakie wspaniałe rozwiązanie z tymi pólkami.Szukam jakiegoś pomysłu
na uzyskanie ociupiny miejsca na jakieś 2-3 dodatkowe kwiatki.To rozwiązanie mi się podoba
Kwiaty też,też
Arletko jak patrzę na Twoje półki z kwiatami to sobie myślę, że nie jest ze mną jeszcze tak źle. Zaczynam się zastanawiać czy mój pobyt na forum nie jest ryzykowny jeżeli to ma się tak skończyć. Już pojawił się kwietnik a co chwilę przybywa kwiatów. Jak zacznę kombinować gdzie postawić kolejne doniczki....
A tak w ogóle to półeczki prezentują się super.
Moniko kliwia jest u mnie już prawie rok, ale wredota nie chce zakwitnąć
Agatko, Ado
Krysiu dziękuję za miłe słowa, a półeczki polecam przeróżne byle dużo
Asiu wierz mi u mnie naprawdę nie jest tak źle jeszcze jak na razie kwiaty stoją tylko na parapetach. Cała podłoga i ściany są wolne
Za to nie mam gdzie postawić takiego pięknego kwietnika jak Twój
No i kilka zaległych i kilka świeżych fotek
Tilandisia i storczyk miniaturka z wystawy.
Czekam na Bellę razem z Tobą.
Moja pociachana na kawałki ale korzonki już są a i to co zostało w doniczce puszcza na całego.
Grudniki zdecydowanie nie znają kalendarza, ale to fajnie bo kwiatuszki piękne.
Agatko ja też, jutro wyjeżdżam i wrócę dopiero we wtorek późnym wieczorem ciekawe czy w tym czasie się nie rozwinie.
Elciu no w kupie to nam będzie raźniej z tym czekaniem
Ado no one takie są chyba ich hodowca kalendarza nie naumiał
Alinko moja wypuściła chyba z 13 baldaszków z czego trzema już rzuciła a odrostów to też chyba z 10 lub 11 naliczyłam
Asiu jak mój troszkę się odbuduje to podeślę Ci jeszcze
Inga
Wiktorio
Dziś w ofercie szczawik który wyłania się po zimowym spoczynku
Zuzia z zawartością sedum mexikanum, starzec i jakaś crasulka
Wczoraj byłam pokazać mamie praktikera i oczywiście do koszyczka wpadły mi miniaturki bratków na balkon po całe 1zł
Wpadła mi też miniaturka storczyka biała za 5zł
Teraz idę posadzić bratki na balkonie i jeszcze dwie śliczne hojeczki mi listonoszka właśnie przyniosła
Fotki wieczorkiem