wkurzyłam się więcej nie będę kupować tam gdzie ludzie moga sobie sami wybierać no tak wymerdanych tulipanów to nie miałam w pierwszym sezonie, powiem więcej w ogóle nie miałam wymerdanych a teraz to pełen miszung

No tylko zapomniałam do domu zabrać ścinkówfalkenburg pisze:A tu widać, że święta wielkanocne były i bukszpan był potrzebnymarzenaF pisze:.....
....
Buty to grzecznie stoją od roku jakbyś nie zauważyłaagnieszka72 pisze:A gdzie z tymi czerwonymi butami w żurawki.
Poszła mi!
Evuś a byłam w czarnej (_)_) jak mi tak poklapały ,a one jakby na przekór coraz strojniejszeevastyl pisze:No moja droga nieźle Ci przezimowały te żurawki ...wszystkie w bardzo dobrej formie .![]()
moje też dopiero jednoroczniakimaniusika pisze:Moje też ładnie przezimowały ale mam mniejsze kępki . dokupiłam dopiero w tamtym roku ....a swoje podzieliłam ...Piękne kolory ..
Ciekawi mnie jak to jest z tymi kolorami hm.... mi żadne nie zmieniły koloru mam na myśli te ubiegłoroczne. Chyba to kupienie 10 tulipanów z cebulami to nie był zły pomysł,kolor jednakowy,nie klapły wręcz wypiękniały,tylko nie było tego czekania ,wgapiania się w ziemię rośnie ,nie rośnieagnieszka72 pisze:Marzenko piszesz misz-masz tulipanowy.................
W zeszłym roku się zawzięłam i kwitnąceprzesadzałam żeby rosły kolorami to nic że wszystkie klapły.
I co? Do bani! W tym roku mam miszmasz tylko inny i łan czerwonych tulipanów .
Nie kupuję więcej!
No liliowy kolorek to jak juz napisałam pełen fuks,a wilczomlecz to zakup tegoroczny ,dlatego taki dorodnymaniusika pisze:Piękne kolory tulipanów , część moich w tym roku wygniła i to najpiękniejsze , tylko tak szybko przekwitają .. ,śliczna żółta pełna prymulka a liliowy kolorek cudo .... takich jeszcze nie mam , ładnie przetrzymał się wilczomlecz , moje musiałam ściąć ale odbijają ..
Tylko nie kolekcja ,kolekcjonerzy to znają gatunki swoich okazów,ja niestety niekozino pisze:Ale piękna kolekcja tulipanówile odmian i kolorów
Ja mam co najwyżej 2 szt i to pozostałość po poprzednich właścicielach, klasyczne czerwone
Ja tak sobie oglądam i co Ci powiem to ci powiem te powygryzane,,i pełne jakies takie najzgrabniejsze gabarytowo,nie bujają ,zgrabniachy takie ,na przyszły rok uzupełnimy zasoby oprócz zwykłych do wazonu poszukamy następnych strojniś do podziwianiagrazynarosa22 pisze:Ale mnogośc tulipanów![]()
najbardziej to pełne mi się podobają i te co im spódnice ktos powygryzał
Dziękuje pięknie za pochwały,rośnie moje ogrodnicze sercetrzynastka pisze:Jejku tulipanowy światalez u Ciebie cudnie