Ciąg dalszy mojej pracy w ogrodzie i przebudowa oczka,i małe co nieco wykonane z moim M.

i pierwsza przymiarka

swietny ten mostek
  swietny ten mostek  .. zapewne duzo pracy trzeba wlozyc,zeby miec taki wypas
 .. zapewne duzo pracy trzeba wlozyc,zeby miec taki wypas    final na pewno bedzie rewelacyjny!
  final na pewno bedzie rewelacyjny! 

ten cały ogród jest w trakcie prac,finał bedzie dużo póżniej
 ten cały ogród jest w trakcie prac,finał bedzie dużo póżniej 

Oczywiście mostek też!!
 Oczywiście mostek też!!

całkiem całkiem
 całkiem całkiem  jest ciekawa
  jest ciekawa 

, od dziecka mam małego bzika na punkcie figurek ogrodowych. Jako dziecko odwiedzałam mojego pradziadka który posiadał krasnale ogrodowe i od tamtego czasu chodzi mi po głowie coś takiego. Buszuje po giełdzie, bo chcę sobie coś takiego sprawić ale szukam po starociach,niestety u nas na działkach dużo rzeczy znika w nie wyjaśnionych okolicznościach
 , od dziecka mam małego bzika na punkcie figurek ogrodowych. Jako dziecko odwiedzałam mojego pradziadka który posiadał krasnale ogrodowe i od tamtego czasu chodzi mi po głowie coś takiego. Buszuje po giełdzie, bo chcę sobie coś takiego sprawić ale szukam po starociach,niestety u nas na działkach dużo rzeczy znika w nie wyjaśnionych okolicznościach  .a jakbym sobie sprawiła nowego i by go wsiąkło to by mi serduszko pękło
 .a jakbym sobie sprawiła nowego i by go wsiąkło to by mi serduszko pękło  , a używanego trochę mniej by żal było.
 , a używanego trochę mniej by żal było. .
 .