Nie ma obawy skrzyżowania. Pomidor jest samopylny.niuta pisze:A jak to jest z zapylaniem? Jeśli ma się kilka odmian to one się nie krzyżują?
A jeśli będą rosły duże z małymi?
Pozdrawiam
Nie ma obawy skrzyżowania. Pomidor jest samopylny.niuta pisze:A jak to jest z zapylaniem? Jeśli ma się kilka odmian to one się nie krzyżują?
A jeśli będą rosły duże z małymi?
Owszem. U mnie to była najwyższa odmiana. Wszystkie kijki były dla nich za niskie. Ale w doniczce też się dało ;)Rybka pisze:Ponoc Black Chery tylko owoce ma koktajlowe ale krzaczory wielkie, ponad 3 metry.
to fajnie.. ja zasiałam.. moje pomidorki 1 lutego.. heh.krab32 pisze:anae31 siej zdążyszsiałam w piątek koralika i gruszkowe żółte i już wykiełkowały,jeszcze ze 3 dni i pikuje
anae31 pisze:to fajnie.. ja zasiałam.. moje pomidorki 1 lutego.. heh.krab32 pisze:anae31 siej zdążyszsiałam w piątek koralika i gruszkowe żółte i już wykiełkowały,jeszcze ze 3 dni i pikuje
jedne mają już 50cm... przydałoby sie je do ziemi.. już dać.. a tu jeszcze 3 tyg.
ale inne.. są mniejsze.. najgorzej że żólte gruszki..mi marnie rosna... chyba znów wysieję.. kilka ziarenek.. i sprawdzę.. jak teraz.. pójdą..
a na czarne.. czekam:) po świętach dostanę przesyłkę.. dopiero..