Dziękuje wszytskim Wam za odwiedziny, przepraszam ale odpowiem zbiorowo. Cieszę się że podobają Wam się moje maluszki Donica pochodzi z zakamarków dziadka a one są niezbadane Dziękuje za życzenia udanych zasadzeń, bierę się za nie jutro, przynajmniej planuje
Jolu śpię w schronisku młodzieżowym a tam nie ma neta (znaczy jest komp i net ale normalnie nic się nie da na nim otworzyc taki wolny zatem generalnie nie mam). A mój niestety z kablem
W Auchan kupiłam sobie w końcu dalię kołnierzykową! Tyle na nią polowałam i już w końcu mam I nasionka męczennicy, tak przy okazji
Ah no Stasiu nie do końca właśnie, bo ja jeżdżę pociągami, a tam mega nie wygoda- torebka, torba podróżna.. kwiatka bym już nie zmieściła. A żałuje
Witaj Bożenko
Dziś zaszalałam w ogrodzie.Posadziłam 5 klemków, przesadziłam tawułe/tawułke (? krzak), przycięłam 'The President' bo jednak żyje Mało tego, wsadziłam jeszcze miskanta, przycięłam przekwitnięte tulipany i troszkę popieliłam Jutro dalsza cześć pracy i zdjęcia, bo dziś niestety nie mam dla Was ani jednego
Mam baterię do aparatu!
A więc szybka fotorelacja
Sasaneczka z nasion. I kto powiedział że z nasion wychodzą tylko fioletowe?
Prymulka, narcyz 'February Gold'
Barwinkowe pole pod jałowcem
Moja nowa zdobycz z wczorajszego spaceru
Hostki- 'Frances Williams', 'White Feather', 'Great Expectations' (już sie bałam że nie wyjdzie) i dwie nn zrośnięte w jedną nn
Szafirek, jedyny taki wśród niebieskich. Całości nie pokazuje bo rosła koło ścieżki i jest zdewastowana
Niezapominajki
Miodunka
Cdn.
Stasiu nie bardzo wiem o które ci chodzi
Olku byc może, ale sporo też pewnie zrobił fakt, że moje były kupione dopiero w tym roku i szybko posadzone (no dobra tylko ta różowa, białą posadziłam kilka dni temu dopiero )