Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Jestem na forum już od jakiegoś czasu i dotychczas pozwalałam sobie odwiedzac Wasze ogródki a muszę przyznac, że jest co podziwiac.Teraz postanowiłam podzielic się z Wami swoją pasją.
Moja miłośc do roślin pojawiła się przez przypadek a stało się to za sprawą jednej karpy dalii, którą uszczęśliwił mnie na siłę klient

Jeździła bidulka parę dni a może tygodni w bagażniku a wsadziłam ją do ziemi jedynie z litosci, bo zaczęła mi rosnąc w aucie

Odwdzięczyła się pieknym kwiatem a ja zakochałam się po uszy i od tamtego czasu sukcesywnie powiekszam ilośc roślin. Problemem jest tylko fakt, że ogródek nie chce się powiększyc i zaczynam miec problemy z sadzeniem kolejnych chciejstw

Dziś w swojej kolekcji mam sporą ilośc dalii i ukochanych fuksji.Są też daturki.Nie bedę wymieniac wszystkiego, bo posiadam trochę zeszlorocznych fotek, które postaram się Wam pokazac.
Na początek widok na ogródek

Ta ogrodzona płotkiem częśc ogródka to byłe miejsce po składziku.Była tam betonowa wylewka i fundamenty, które z M zbiliśmy i tym sposobem mam wiecej miejsca na kwiatki. Po zbiciu całego betonowiska byliśmy 'bogatsi" o 9 ton gruzu
Zapraszam bardzo serdecznie do mojego ogródka