Miałam dokupić jesienią jeszcze te korony,ale jak one takie kapryśne to już ich nie chcę.Na nowej rabacie mam dwie nowe trawy, liatrie, liliowce, postynnika, lilie, nie pamiętam co jeszcze.
...Małgosiu świetne rabatki z tymi kamyczkami...a pieseczek jak cukiereczek...
...odwaliłaś kupę roboty...a rabatkę to chyba z cyrklem robiłaś taka równiutka...
..a jak nazywają się te niebieskie kwiatki...
lora pisze:...Małgosiu świetne rabatki z tymi kamyczkami...a pieseczek jak cukiereczek...
...odwaliłaś kupę roboty...a rabatkę to chyba z cyrklem robiłaś taka równiutka...
O a co to za mile stworzonko na ostatniej fotce? Bardzo fajnie wyglada skalniaczek wokol swierka, tylko skad Ty do jesnej ciasnej wzielas tyle kamieni?
Dziękuję za odwiedziny w ten szczególnie zapracowany okres sprzątania przed świętami.
Wandziu,agrowłókniny nie mam nigdzie, wszędzie sama natura.
Nie czuję rąk dzisiaj, umyła okna w salonie/Mam połączony z kuchnią i jadalnia/, zmieniłam zasłony,Jak zaczęłąm ranotak dopiero skończyłam.Ciężka praca fizyczna i psychiczna.
Małgosiu wiosennie i kolorowo u ciebie, piękne tulipany i dorodny hiacynt ale najbardziej zachwycona jestem twoimi rabatmi. Koło a zwłaszcza obrzeże obłożone kolorowymi kamykami wygląda bardzo ładnie, godne naśladowania. Ogród wypielęgnowany nawet trawniki, wygląda jakby zima go ominęła. Pupil uroczy ale jak widać nie przepada za fotografowaniem.
Pięknie masz w domku , ja wczoraj po pracy to łazienkę szorowałam świątecznie ....
Potem padłam na twarz i zasnęłam .... jeszcze chyba śpię bo jakaś taka niemrawa jestem....