Maćku, dziękuję.

Chciałam się przypomnieć
 Chciałam się przypomnieć   ;) Rok temu posadziłam buttnerę czerwoną na podkładce czereśni ptasiej. Fotka do obejrzenia na s. 3. tego wątku. Dojrzewam do tego, żeby ją wreszcie przyciąć. Jakie jest Wasze zdanie na temat cięcia na tzw. hiszpański krzak? Przyznam, że opis na stronie Hasła ogrodniczego dosyć mnie przekonuje. Czy w ten sam sposób mogę potraktować wiśnię groniastą posadzoną w tym roku?
 ;) Rok temu posadziłam buttnerę czerwoną na podkładce czereśni ptasiej. Fotka do obejrzenia na s. 3. tego wątku. Dojrzewam do tego, żeby ją wreszcie przyciąć. Jakie jest Wasze zdanie na temat cięcia na tzw. hiszpański krzak? Przyznam, że opis na stronie Hasła ogrodniczego dosyć mnie przekonuje. Czy w ten sam sposób mogę potraktować wiśnię groniastą posadzoną w tym roku? 

lecz ja bym się do tego nie umiał zabrać. każde drzewko trzeba osobno potraktować,do każdego włożyć ciężką prace.zwłaszcza jeżeli ktoś ma nawet hektar.nakład pracy ale chyba się opłaci. próbuj!
  lecz ja bym się do tego nie umiał zabrać. każde drzewko trzeba osobno potraktować,do każdego włożyć ciężką prace.zwłaszcza jeżeli ktoś ma nawet hektar.nakład pracy ale chyba się opłaci. próbuj!  

. Mam tylko to jedno drzewko
. Mam tylko to jedno drzewko   . No i teraz świeżo posadzoną wiśnię.
 . No i teraz świeżo posadzoną wiśnię.  
 na tej stronie co czytałaś jest wszystko opisane co i jak więc z 2 drzewkami nie będzie problemu a przede wszystkim  drzewka będą niskie i rozłożyste wiec nie trzeba bedze się "wieszać" po owoce
  na tej stronie co czytałaś jest wszystko opisane co i jak więc z 2 drzewkami nie będzie problemu a przede wszystkim  drzewka będą niskie i rozłożyste wiec nie trzeba bedze się "wieszać" po owoce 

,
,