Cieszę się że lilia wodna dobrze przezimowała
 tylko u mnie nic z potworka nie ma

dobre.....
 dobre.....

PadłamGrzesiu pisze: .....dzisiaj byla sąsiadka bo słyszała że mam pszczoły które przyszły pocztą, i pytała czy tylko na mojej działce latają

niezła ilość. Przykre z zamówieniami w Lilypolu, ja też zamawiałam....same lilie, ale na szczęście moje cebule ładne i spore. Zanim przyszły byłam w strachu, bo dziewczyny też narzekały, ze jakieś niewydarzone maluchy....ale na szczęście jest ok. No i jeszcze 2 gratisy
  niezła ilość. Przykre z zamówieniami w Lilypolu, ja też zamawiałam....same lilie, ale na szczęście moje cebule ładne i spore. Zanim przyszły byłam w strachu, bo dziewczyny też narzekały, ze jakieś niewydarzone maluchy....ale na szczęście jest ok. No i jeszcze 2 gratisy  

:P
  :P   

Oj, tylko na karb Twego młodego wieku mogę zrzucić takie poglądy, ale zdefiniuj w takim razie pojęcie "świętość"Grzesiu pisze: Miłka-jak ma stać i się kurzyć...to lepiej niech przeżywa drugą młodość
kobiety też by tak chciały....ale spa jednak nie pomaga...i swoją frustrację przeżucają facetów...bo
gary to dal nich-WAS świętość
 I w końcu dla kogo gary to świętość? No chyba że w ogrodzie!
  I w końcu dla kogo gary to świętość? No chyba że w ogrodzie!  A co Ty możesz wiedzieć o drugiej młodości!
  A co Ty możesz wiedzieć o drugiej młodości!