mój mały kawałek zieleni

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kamykkamyk2
500p
500p
Od: 26 gru 2010, o 08:57
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: mój mały kawałek zieleni

Post »

Ulu ciesz sie że masz tylko mała działeczkę rekreacyjną, więc tylko trochę śmieci po poprzedniku. :lol: Gdy ja kupiłem swoją działkę, to oprócz segregacji śmieci na złom i drewnopodobne (które paliłem) to wywiozłem jeszcze jeden taki duży kontener śmieci... :lol: Poza tym cały czas coś jeszcze wykopię. :evil:
Fajny pomysł z tym koszyczkiem ;:138
Pozdrawiam kamyk

Ogród kamyka
ulikmi
500p
500p
Od: 1 lut 2011, o 15:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Dziękuje za odwiedziny i miłe słowa :wit
Kamyku - u mnie ilości śmieci były też imponujące ( stare meble kuchenne , łóżko , chyba z 30 szt. nart i kijków ,metalowe i plastikowe rurki i rureczki ) w sumie może i bym zapełniła kontener , wywieźliśmy ponad 40 worków 120 l. a ile jeszcze drewnianych rzeczy spaliłam ;:223 .Ale to juz właściwie historia :heja
Teraz mebluje po swojemu - za kilka , kilkanaście lat pewnie po mnie ktoś będzie wywoził różne rzeczy :;230 .
Niespodzianki w ziemi też mają swoje uroki :;230 nigdy nie wiesz czego możesz sie spodziewać ;:88 . Ja w tym roku odkryłam cesarskie korony w miejscy gdzie niby zrobiłam porządek i nic tam nie powinno być a jednak :tan ( to ten leszy wariant , ale trafiają mi się zakopane metalowe rzeczy ) ;:14
A to moje kolejne zdobyczne rzeczy które idą na działkę
poidełko dla ptaszków i łupka dla rojników tylko mąż musi mi otworki zrobić Obrazek
Obrazek
A wczoraj w tesco trafiłam na takie fajne lampioniki
Obrazek
Pozdrawiam, Ulka
- Mój mały kawałek zieleni
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

:wit fajna działeczka i tan rojnik w koszyczku ja mam posadzony w bucie życzę dalszego zapału do pracy pozdrawiam
Awatar użytkownika
wrigley
500p
500p
Od: 5 mar 2009, o 14:23

Post »

Ulciu - szukałam w necie ale nie znalazłam takiego sklepu u nas, może gdzieś w sklepach na wsiach poszukach takich fajnych cudeniek, tylko że za 2 złote na pewno ich nie dostanę :D
***Ola***
Moja odskocznia
ulikmi
500p
500p
Kontakt:

Post »

Witaj Oleńko - te nasze rupieciarnie też są we wsiach jakieś 5 km od mojego miasta .
Wczoraj z ciekawości pojechałam bo dawno nie byłam a pogoda też odpowiednia była( bo na działkę za zimno ) ale już teraz wszystko poprzebierane :cry: trzeba trafić na świeżą dostawę wtedy pewnie coś by się zdobyło :;230
Doniczek mały wybór , koszyczków jakichkolwiek brak i ceny na rzeczy ogrodowe poszły do góry ;:223
Po prostu SEZON ;:3
Pozdrawiam, Ulka
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Ulka, u nas jest taki sklep ale cen takich jak u ciebie nie ma.Ile dałaś za meble ogrodowe? Ostatnio widziałam u nas takie bardziej tarasowe niby to wiklina, niby ratan, mały stolij okrągły ze szkłem i 4 krzesła z poduchami w kolorze zielonym/mój ulubiony do ogrodu kolor do przyszłej elewacji/ i kosztował 560 zł.Był trochę podniszczony i uważam,że bardzo drogo.W tej cenie kupi już coś tej wielkości w marketach.Jakiś dzbanek nieraz dostanę za złotówkę dla stałej klientki,ale nie często zdarza się kupić coś tanio,raczej ceny zawrotne jak na używane.
ulikmi
500p
500p
Kontakt:

Post »

Małgosiu - za drewniany stół dosć duży i cztery rozkładane drewniane fotele zapłaciliśmy koło 100 zł(zrobię dzisiaj zdjęcia )
a dzbanki donice kosze były od 1 zł wzwyż w zależności od zużycia i ilości zakupów -ale to był styczeń luty -właściwie wtedy jeszcze mało kto za tym chodził .
Byłam wczoraj i raz ,że nie było w czym wybierać a dwa ,że to co było to miało już dosć wysokie ceny .
Pozdrawiam, Ulka
Awatar użytkownika
karina1
1000p
1000p
Od: 19 sty 2010, o 12:00

Post »

:wit Ulu a dokładnie to jaka to miejscowość z tymi wystawkami?też lubimy tam zaglądać :lol:
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
ulikmi
500p
500p
Kontakt:

Post »

Witaj Karinko
Nowizna i Tuszyn :wit
Pozdrawiam, Ulka
ulikmi
500p
500p
Kontakt:

Post »

Witajcie :wit
Weekend niestety minął :cry: -dzisiejszy dzień też nie nastraja optymistycznie - brak ;:3
Kilka fotek z sobotniego krótkiego wypadu na działeczkę .
kwitnące maluchy
Obrazek
skalniak
Obrazek
młoda trawka skoszona - nawet pierwszy grzybek się pokazał
Obrazek
korona niedługo będzie kwitła
Obrazek Obrazek
moje nowe nabytki
Obrazek
wszystkie krzaczki i pnącza posadzone na jesieni pięknie się przyjęły -jeden z nich pigwowiec Obrazek
Miłego dnia :wit ;:3
Pozdrawiam, Ulka
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Ulu...pospacerowałam po twojej działeczce..piękna wiosna i piękne nowości. ;:138 Bardzo podobają mi się dodatki w postaci różnych donic i grzybków. Szkoda że nie ma u mnie sklepu z wystawkami...oj dużo by mi się przydało do ogródka. Pozdrawiam. :wit
krzysztof01
1000p
1000p
Od: 17 mar 2010, o 12:18
Kontakt:

Post »

Bardzo fajne zakupy :wink:
Awatar użytkownika
7koliberek9
200p
200p
Od: 17 mar 2008, o 12:37

Post »

Bardzo ładne zakupy :) Teraz doszłam do wniosku że muszę pomyśleć o odświeżeniu mojego skalniaczka :D
ulikmi
500p
500p
Kontakt:

Post »

Zeniu ,Krzysztofie, Justynko ;:7
Zakupy zrobione wczoraj w castoramie :) , wybór niesamowity :tan , -wszystkie skalniaczki były cudne i w miarę w przystępniej cenie , dobrze ,że mój M mnie zabrał bo miałam ochotę na więcej ;:223
Były też piękne pelargonie i daliie
Pozdrawiam, Ulka
andrzejek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 sie 2010, o 11:45

Post »

piękne roślinki i fajne zakupki.
ODPOWIEDZ