możesz u mnie znaleść podróbę Twojej białej rabatki

, kto się tak zwracał do Ciebie już w minionych latach, haaaa......?????
 , kto się tak zwracał do Ciebie już w minionych latach, haaaa......?????  

)
 )
 Mam dwa takie gary, jutro idą do ogródka. Chociaż.... tak zimno, że może nie jutro.
 Mam dwa takie gary, jutro idą do ogródka. Chociaż.... tak zimno, że może nie jutro.

też mam takiego ludka - żółtego, do głowy mi nie przyszło do ogrodka wynieść
 też mam takiego ludka - żółtego, do głowy mi nie przyszło do ogrodka wynieść  bo nie mam krzesełka
 bo nie mam krzesełka 

jak to też?Gabriela pisze:Oooo... Gabiś.... tak mnie nazywa Liska... też ładnie.

Tak się zastanawiałam może ja się przypierdaczam...? Jakaś menopauza mnie dopadła czy ki czort?! No powiem(a raczej wy-
 Tak się zastanawiałam może ja się przypierdaczam...? Jakaś menopauza mnie dopadła czy ki czort?! No powiem(a raczej wy-  ) co mi siedzi na żołądku wrrrr.... Ja zamawiałam same lilie i troszkę gladioli między innymi zieloniastych dostałam je zresztą.Nie podoba mi się wielkość cebul lilii no masakra atrakcyjna cena za orzeszki włoskie i laskowe no coś tu chyba nie tak? Czy ja sie przypierdzielam? Powysadzałam toto...eh.... tylko mi szkoda pieniędzy
 ) co mi siedzi na żołądku wrrrr.... Ja zamawiałam same lilie i troszkę gladioli między innymi zieloniastych dostałam je zresztą.Nie podoba mi się wielkość cebul lilii no masakra atrakcyjna cena za orzeszki włoskie i laskowe no coś tu chyba nie tak? Czy ja sie przypierdzielam? Powysadzałam toto...eh.... tylko mi szkoda pieniędzy  no i zero a raczej WIELKIE NULL jako ewentualne w tym wypadku zadość uczynnienie ..... Jesienią z cebul zamówiłam za ok 80pln i dostałam ciut nawozu i tulipki gratis a tu odpady poprodukcyjne i figę ,sama o sobie napiszę te czarodziejskie zdanie jakie się wyświetla po epitetach i zwrotach nieparlamentarnych
  no i zero a raczej WIELKIE NULL jako ewentualne w tym wypadku zadość uczynnienie ..... Jesienią z cebul zamówiłam za ok 80pln i dostałam ciut nawozu i tulipki gratis a tu odpady poprodukcyjne i figę ,sama o sobie napiszę te czarodziejskie zdanie jakie się wyświetla po epitetach i zwrotach nieparlamentarnych  JESTEM_WULGARNA_I_JUŻ
  JESTEM_WULGARNA_I_JUŻ   i nie będę zamawiac w  SRILIPOLLU
 i nie będę zamawiac w  SRILIPOLLU