Pozdrawiam Tomek

Ewelino, to oczywiście dowcipne ale jak wiesz, każdą tezę zawsze można udowodnić. A nie jest przypadkiem tak, że wszędzie są leniwi faceci ale też i można znaleźć leniwe kobitkiEwelina pisze:a mężczyźni - wiadomo: wieczny relaks
Pewnie narażę się panom ... ale coś w tym jest : czy w Polsce , czy w innych krajach ( szczególnie w krajach basenu M. Śródziemnego ) - ten wieczny relaks mężczyzn w każdym wieku jest bardzo zauważalny. W kafeteriach , na murkach , plastikowych krzesełkach , ławeczkach , pod sklepikami ( z piwem) , w cieniu wielkiego drzewa ... są ! W dni powszednie i święta , o każdej porze roku.To jakaś międzynarodowa cecha
OK, poddaję się. Już jesteśmy wychowani przez kobitki oczywiście,Ewelina pisze:Nie , nie ... te kobitki nie są wcale leniwe . One na pewno radzą , jak poprawić świat i wychować mężczyzn
Aż sprawdziłem z oryginałem, kura po prawej ma dwie nogi (chociaż to kura egipskakozino pisze:haha po prawej rzeczywiście dwie głowy ale po lewej nadal widzę 3 nogi i jedną kurę![]()
![]()
okulista mi się kłania
Ehh... fajnie tak pozwiedzać ciekawe zakątki .
Jak pstrykałem to zdjęcie główki kurek się "dyndały" bo jeszcze żyłykozino pisze:Pomijając ilość nóg to dziadzia wygląda na szczęśliwego, a kurom to i tak wisi![]()
( jakoś tak mi się skojarzyło jak im tak główki dyndają)