Danielu, śliczne foteczki Tak przyjemnie ogląda się fotki, z których bucha bujna zieleń :P
Na szczęście już niebawem i w tym roku zrobi się zielono i kwieciście...A u Ciebie w ogrodzie mnóstwo miejsca - masz wielkie pole do popisu!
Już widzę Danielu, jak ta działka będzie wyglądała za kilka lat, skoro teraz w tak młodym wieku masz taki zapał do pracy, tylko podziwiać. Przeglądając Twój wątek widać, że to Twoja pasja i tak trzymaj, będę czasami tu wpadać, aby zobaczyć jak postępują prace w ogrodzie, obszar tylko do pozazdroszczenia. Fotografia to chyba drugie Twoje zamiłowanie ???
Przeglądnęłam cał Twój wątek i na dodatek sprawdziłam gdzie ten Gorzysław leży, bardzo daleko ode mnie. Mnie najbardziej podoba się ta pozostałość stodoły, można tam zrobić wyższą część ogrodu i dekoracyjne schody na to podwyższenie.
aleksanderk dziękuje ;) Raczej jak będzie zjazd rodzinny Musze jeszcze zrobić ławeczki koło paleniska na razie drewniane a potem pewnie coś z kamienia ;)
To jest chyba żonkil ,bo ma dośc długą trąbkę .A tak prawde powiedziawsze to sam je słabo rozróżniam bo są niewielkie różnice ,ale ważne ,że pięknie kwitną.