agatka123 oby się rozsiewały to już są twoje tylko nie wiem kiedy najle[piej je sadzić?

to odezwij się jak przyjdzie czas na to
lubelski te smakoszki są z "wylewiska"(to zalane miejsce w Nadrybiu przy trasie do Urszulina)sąsiad tam łowi i nie narzeka podobno złowił też :
szczupaka 75cm

zdziwiłbyś się ile to jest jak on pokazywał:
taaaaaki wielki

.Niestety ten staw nie mój tylko sąsiadki a do oczka nic nie posadzę bo teraz to mini oczko i jeszcze zasypane kamieniami

ze względu na moje szwędobylskie brzdące, ale woda w nim jest
ewa2204 ja nie kuszę ja się dzielę

....a jakie były dobre, rozpływały sie w ustach, kremowy smak śmietanki, owoce jagódek i truskawek, aromatyczne i słodziusieńkie... ;:78 i nie zostało ani kawałeczka
Misiu są róże i to bardzo ładne i zdrowe. Patka to taka "mama zwierzęca", nawet glisty po deszczu zbiera z szosy i robi im domek w swoim ogródku

a śliczniutka po mamusi...ciut po tatusiu
Edward jak miło że jesteś i to z jakim prezencikiem...mmmmmm, ale zapachniało

dzięki dzięki
Tajeczko mam kilka naturalnych, bo dobrze zaczynać nauke na tych łatwiejszych a bardzo mi się podobaja: Hansa, Grootendorst, Ritausma i jeszcze : Bonica, White Rose, skusiłam się na Nostalgie zobaczymy czy słusznie...mam tez: Queen of Sweden, i Lucia a na bramke na przywitanie Gefylt i ostatnia której boje się najbardziej ale nie mogłam się oprzeć Jasmina . W tamtym roku przekopałam i nawiozłam gnoju w tym przy sadzeniu podsypałam "moim pierwszym kompostem" i tylko czekać czy się im u mnie spodoba

mam też plana na ładną podpórkę dla róż i męcze M żeby to wyspawał w końcu musi ustąpić, a jak nie to nalepie mu michę pierogów z mięskiem i postawie piwko...tego nie będzie w stanie zlekceważyć
...i ja mam lilie właśnie się budzą......................................................a to moje ulubione zdjęcie( właśnie przy mini oczku)

no to do roboty!