Adrianko przed nami kilka ciepłych dni, więc wiosenka szybko nadrobi, a nie mogę niestety powiedzieć tego o mojej pracy w ogrodzie, bo nie dość że pracuję, to teraz jeszcze mnie chyba rwa dorwała
Lorciu u mnie na razie te pierwsze tylko zakwitają, a reszta czeka
Stasiu-Skorpionku to miodunka, a narcyzy tylko te wczesne zakwitły
Berberys już ma pąki kwiatowe, a moja nowa rabata będzie musiała poczekać ,bo mnie dorwała chyba rwa kulszowa i mam małe kłopoty z poruszaniem się
...Ewo jak ślicznie berberys zakwitł ja mam cztery krzaczki małe ale jeszcze nic nie widziałam posadzone w zeszłym roku ...a może mi padły...
..zdrówka zyczę nie dawaj się ...
Dorotko,Adrianno rwa ,to nic przyjemnego, a dołączyć do tego niesprawny kręgosłup, to już totalna porażka
Najgorsze jest to, że to akurat teraz, kiedy jest najwięcej pracy w ogrodzie
Pesteczko niech Ci zdrowo rosną
No cóż pomimo mojego niedołęstwa wiosnę pokazać trza
ale moje prace wykopaliskowe w kierunku nowych rabatek stoją odłogiem Może do jesieni zdążę, a o całej reszcie, to nawet nie myślę
Patkazo to puzle, a pokręcona będzie cała rabata, tylko mój małż czasu nie ma bo długo pracuje ,a ja za to po maluśku cały czas coś dosadzam Kolejna rabata też w trakcie, tylko tam raczej krzewiasta, ale dopiero się za nią zabrałam i skończyć na razie nie mogę. Muszę zapolować na hortensje, które też chcę tam posadzić
Ewciu , paczuszka dotarła , i znów Twym dłużnikiem i to nie tylko roślinnym , acz tyż emocjonalnym jestem!
Teraz za to , zupełnie spokojnie pochwalić mogę i Twą wiosnę z pierwszego zdjęcia , bo paczkę już mam!
A tak w ogóle , to jakim sposobem u Ciebie jedna roślinka w pakę się zamienia , co?
Ślicznie dziękuję , za całokształt!
I wracaj do zdrowia , jak najszybciej!