Phalaenopsis henrykus cz.2
- Henrykbb
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Phalaenopsis henrykus cz.2
Dziewczynki,dziękuję.
Fajnie,że jesteście.
Pomóżcie,proszę,nowej koleżance,doradźcie jej coś,ze mnie żaden fachowiec.
Elu,żebyś Ty wiedziała ilu ja osobom radziłem,że należy zabezpieczyć dane przed zniszczeniem i co?!I nic!Przecież,mi się to nie przydarzy,mnie to nie dotyczy
To było ostrzeżenie!,i teraz poskutkowało!
Kasiu,masz zabukowane.

Pomóżcie,proszę,nowej koleżance,doradźcie jej coś,ze mnie żaden fachowiec.
Elu,żebyś Ty wiedziała ilu ja osobom radziłem,że należy zabezpieczyć dane przed zniszczeniem i co?!I nic!Przecież,mi się to nie przydarzy,mnie to nie dotyczy

Kasiu,masz zabukowane.
Henryku, a co koleżance można radzić? Korzenie ładne, zdrowe. Teraz tylko obserwować czy kluje się basal keiki, odbicie nowej roślinki od korzenia. Trzeba mieć nadzieję, że tak się stanie 

- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Henryku piękne kwitnienia, taki biały z pomarańczowo-różową warżką (pod bordowym) marzy mi się, kiedyś go widziałam w Auchan za dwie dychy i nie kupiłam, a były dwupędowe i oczywiście był to mój pierwszy i ostatni raz. Ale za to u Ciebie mogę się napatrzeć, więc patrzę 

-
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Henryku, nadrabiając u Ciebie kilkutygodniowe zaległości chwilami doznawałam szoku, a potem śmiałam się w głos. Ty to potrafisz nas trzymać w napięciu. Jak potem czytałam o komputerze to sobie myślałam, czy to teraz na poważnie, czy znowu jakiś żart.
Mam nadzieję, że na przyszłość komputer już nie spłata Ci figla.
Twoja Cambria, (Stefan Ishler) pięknie kwitnie.

Mam nadzieję, że na przyszłość komputer już nie spłata Ci figla.
Twoja Cambria, (Stefan Ishler) pięknie kwitnie.

- nowapasja
- 1000p
- Od: 28 sty 2011, o 10:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Piekne Henryku masz storczyki! A niedzielę spędziłam podobnie
Ola

Ola
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Cudne, wiosenne kwitnienia 

- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Heniu może mało kwitnień ale za to bardzo ładne 

-
- 1000p
- Od: 15 mar 2010, o 10:13
Henryczku to ja już teraz podziękuję
i będę czekała z niecierpliwością 

-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Zaległości mam ogromne, nie tylko u Ciebie.
Bo już wiosna i nie ma czasu nawet kompa włączyć.Bardzo mi się podoba Twoja cambria,obficie ukwiecona jest.A dla falków gratulacje. 

- kasiunieczka_32
- 1000p
- Od: 19 maja 2010, o 08:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Henryku piękne wiosenne słoneczne zdjęcia
Cambria ma bardzo ciekawy kolor.

Cambria ma bardzo ciekawy kolor.
Ja wpadam z sąsiedzką wizytą
Ale się piękności naoglądałam i to u tylu z Was że zajęło mi to czasu że hoho..... Na prawdę jest co podziwiać.
Henryku pisałeś że nie doszukam się raczej obstawionych storczykami parapetów..............no i rzeczywiście nic z tego. Nie ma. Ale za to widzę kolejne piękne zdjęcia. Cambria jest śliczna ale piszesz że nie pachnie? No cóż, ja cieszyłabym się BAAAAAARDZO gdyby moja Nelly Isler nie wydzielała żadnego zapachu. Kupiłam ją jakiś czas temu właśnie ze względu na to że gdzieś czytałam że pięknie pachnie. Jak wypuściła pędy to cieszyłam się jak dziecko niestety tylko do mometu kiedy otworzył się pierwszy kwiatek. Według mnie to ten zapach jest okropny, tyle że wydaje mi się że jestem w tej opinii odosobniona. A może jednak ktoś mnie poprze????

Henryku pisałeś że nie doszukam się raczej obstawionych storczykami parapetów..............no i rzeczywiście nic z tego. Nie ma. Ale za to widzę kolejne piękne zdjęcia. Cambria jest śliczna ale piszesz że nie pachnie? No cóż, ja cieszyłabym się BAAAAAARDZO gdyby moja Nelly Isler nie wydzielała żadnego zapachu. Kupiłam ją jakiś czas temu właśnie ze względu na to że gdzieś czytałam że pięknie pachnie. Jak wypuściła pędy to cieszyłam się jak dziecko niestety tylko do mometu kiedy otworzył się pierwszy kwiatek. Według mnie to ten zapach jest okropny, tyle że wydaje mi się że jestem w tej opinii odosobniona. A może jednak ktoś mnie poprze????
- Henrykbb
- Od: 28 lut 2010, o 13:07
Czy ja już Wam pisałem,że Was b. lubię?Wszystkie.A najbardziej te z Was,które mnie odwiedzacie i piszecie takie miłe słowa.
Dzięki i wielkie

Elu,dziękuję.Podoba mi się Twoja pewność siebie.No,ale przy Twojej wiedzy i doświadczeniu...
Asiu-M,zaglądaj do woli,a jak już sobie kupisz to także.
Joasiu,Kasiu,ja,gdy oglądam Wasze cudności-nowości to skłonny jestem myśleć,że to pryma aprylisowy żart.Takie okazy,takie rarytasy!!!
Olciu,przypedałuję do Kwidzyna /a byłem przekonany,że Kwidzyń
/
Mariet,ja wiem,że zapachu nie prześlesz,ale Twoją Cambrię chętnie byśmy zobaczyli.Pochwal się.
Latem na balkonie będzie zielony winobluszcz,może dostrzeżesz.
Petro-Nelciu,Dusiu,Lusi,Moniu,Sylciu,Justynko,Calineczko,Kasiu,Grażynko,to,że nie odpowiadam Wam indywidualnie,wcale nie znaczy ,że Was mniej lubię. ;:21 ;:105
Dzięki i wielkie

Elu,dziękuję.Podoba mi się Twoja pewność siebie.No,ale przy Twojej wiedzy i doświadczeniu...

Asiu-M,zaglądaj do woli,a jak już sobie kupisz to także.
Joasiu,Kasiu,ja,gdy oglądam Wasze cudności-nowości to skłonny jestem myśleć,że to pryma aprylisowy żart.Takie okazy,takie rarytasy!!!
Olciu,przypedałuję do Kwidzyna /a byłem przekonany,że Kwidzyń

Mariet,ja wiem,że zapachu nie prześlesz,ale Twoją Cambrię chętnie byśmy zobaczyli.Pochwal się.
Latem na balkonie będzie zielony winobluszcz,może dostrzeżesz.

Petro-Nelciu,Dusiu,Lusi,Moniu,Sylciu,Justynko,Calineczko,Kasiu,Grażynko,to,że nie odpowiadam Wam indywidualnie,wcale nie znaczy ,że Was mniej lubię. ;:21 ;:105
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Henryku piękne kwitnienia a i fotki wspaniale oddają piękno tych cudnych kwiatków i jeszcze to słoneczko

Brakowało mi tych ślicznych zdjęć

Brakowało mi tych ślicznych zdjęć