Storczyki renatas
- Mala_MI
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Storczyki renatas
Renatko, jeszcze mnie chyba nie było u Ciebie w wątku. Dlatego witam się serdecznie.
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Renatko, piękne i zdrowe korzenie to podstawa 

- renatas
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
Witam Justynko-Mala_MI
a ja u Ciebie bywam,bywam i zawsze na nowo zachwycam się Mini Markiem z pierwszej strony-cudny.Mój to taki mikrusek
lucynaf napisała:
A u mnie na miejscu 1 w "Rankingu na Najpiękniejsze Korzenie" jest ten

tutaj w trakcie przesadzania do większej doniczki-15-stki, w "12" się nie mieścił.
To przy okazji poznajcie go w całej okazałości-Phalaenopsis hybryda "9" mój GIGANT
Miał 2 pędy wysokości ponad 60 cm (zasuszył pędy
) i ogromne kwiaty.
Dostałam go w prezencie w listopadzie...niestety z powodu szoku temperatur zrzucił wszystkie nierozwinięte pączki.

A parę dni zrobił mi niespodziankę i ...

lucynaf napisała:
O ! tak Lucynko! korzonki to podstawaRenatko, piękne i zdrowe korzenie to podstawa

A u mnie na miejscu 1 w "Rankingu na Najpiękniejsze Korzenie" jest ten

tutaj w trakcie przesadzania do większej doniczki-15-stki, w "12" się nie mieścił.
To przy okazji poznajcie go w całej okazałości-Phalaenopsis hybryda "9" mój GIGANT
Miał 2 pędy wysokości ponad 60 cm (zasuszył pędy

Dostałam go w prezencie w listopadzie...niestety z powodu szoku temperatur zrzucił wszystkie nierozwinięte pączki.

A parę dni zrobił mi niespodziankę i ...

Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- lucynaf
- 1000p
Renatko, znów muszę wtrącić swoje ''trzy grosze'', czy on nie jest za głęboko wsadzony ? Może bezpieczniej jest wyjąć parę kawałków kory ? Korzenie i pędzik ma super
.

- renatas
Wiesz,raczej nie - byłam sprawdziłam ,to zdjęcie zrobiłam z dziwnej perspektywy, z góry.
Pozdrawiam, Renata
- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Witaj Renatko, ja tu jestem z rewizytą. Piękne kwiaty posiadasz w swojej kolekcji. Ostatnie zdjęcia korzeni bardzo mi się podobają, widać, że dobrze się nimi opiekujesz
Storczyk nr 6 wygląda bardzo obiecująco, koniecznie zrób zdjęcie jak będzie w pełnej krasie 

- renatas
Ale numer Joasiu,bo ja właśnie byłam u Ciebie - - Twoje to są piękne
i zachorowałam na Piccolo Red-śliczny.Gdzie się takie cuda kupuje?

i zachorowałam na Piccolo Red-śliczny.Gdzie się takie cuda kupuje?
Pozdrawiam, Renata
- renatas
Niby taki zwykły, biały...

tyle piękna za 4zł, kupiłam go na wyprzedaży w Praktikerze i tak mi się pięknie odpłacił za uratowanie .

tyle piękna za 4zł, kupiłam go na wyprzedaży w Praktikerze i tak mi się pięknie odpłacił za uratowanie .
Pozdrawiam, Renata
- renatas
I ten też z tej samej wyprzedaży.Miał wtedy tylko jeden kwiat i taki dziwny mi się wydawał, mój pierwszy peloric. 
Potem przedłużył pęd i zakwitł znowu i...
jest bardzo fotogeniczny
...i pokochałam go 

Potem przedłużył pęd i zakwitł znowu i...

Pozdrawiam, Renata
- kinga_232
- 200p
- Od: 11 paź 2010, o 16:12
Reniu białe zawsze są piękne
a peloric super jak cukiereczek. 

Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Moje storczyki
Reniu
dla korzonków bardzo ładne i dużo ich
Kwiaty na białym bardzo ładne ja uważam, że każdy storczyk ma swój urok i jest niezwykły mam takiego i uwielbiam jak kwitnie
peloric cukierkowy 

Kwiaty na białym bardzo ładne ja uważam, że każdy storczyk ma swój urok i jest niezwykły mam takiego i uwielbiam jak kwitnie

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
Śliczna kolekcja
Pozwolisz, że już teraz oficjalnie będę zaglądać ? Na dodatek jesteś z moich rodzinnych stron

- lucynaf
- 1000p
Renatko,
dla odratowanych, wiem jak to cieszy z doświadczenia
. Ja niestety już przecenionych nie mogę kupować, bo miejsca już nie mam, a została mi lista wymarzonych.

- renatas
gojka42 napisała:
A można wiedzieć, gdzie Twoje rodzinne strony? bo warmińsko-mazurskie to całkiem spore jest 

Zaglądaj oczywiście -serdecznie zapraszamŚliczna kolekcjaPozwolisz, że już teraz oficjalnie będę zaglądać ? Na dodatek jesteś z moich rodzinnych stron
![]()

Ja niby miejsce jeszcze mam, dla tych "wyśnionych-wymarzonych" i obiecuję sobie, że nic już z przeceny nie kupię ale czasami nie mogę się powstrzymać i ulegamJa niestety już przecenionych nie mogę kupować, bo miejsca już nie mam, a została mi lista wymarzonych.

Pozdrawiam, Renata