Storczyki Joasi
- renatas
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 paź 2010, o 17:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Storczyki Joasi
Ja chyba pierwszy raz w twoim wątku
--piękne masz storczyki!podziwiam,podziwiam i co wypatrzyłam?
Chyba mamy bliźniaki?
Twój
http://img820.imageshack.us/img820/9215/pict0689.jpg
i mój

Pozdrawiam
Renata
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=42218

Chyba mamy bliźniaki?
Twój
http://img820.imageshack.us/img820/9215/pict0689.jpg
i mój

Pozdrawiam
Renata
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=29&t=42218
Pozdrawiam, Renata
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
Skrętniki renatas cz.II,Storczyki,Nadwyżki skrętników i żurawek,mój album w picasa
- gosiiiaczek
- 500p
- Od: 11 sty 2011, o 12:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
no nie powiem, niezłą masz kolekcję
piękne te Twoje kwitnięcia, gratuluję

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=80675" onclick="window.open(this.href);return false;
- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Lucynko postaram się być częściej
, może czas pozwoli i trochę zwolni
Dusiu dziękuję
Asiu dziękuję
mnie też bardzo się on podoba, nie mam go zbyt długo, więc tym większa była to dla mnie niespodzianka, gdy wypuścił 15 pączków
Moniko witaj u mnie i dziękuję
Renatko witaj u mnie i dziękuję
, tak zdecydowanie to bliźniaki, jednak nie pierwsze na forum, mają więcej sióstr i braci
Obecnie mój peloric wypuścił trochę pączków i myślę, że pierwszy z nich otworzy się w ciągu kilku najbliższych dni
Gosiu witaj i dziękuję
Dziś wkleję fotki moich nowości.
Pierwszy to Piccolo Red, drugi egzemplarz już w mojej kolekcji, ale po prostu nie mogę oprzeć się jego kwiatom. Niestety zdjęcia robione bez słonka i ie widać, jak pięknie błyszczą się płatki.

Drugi to Golden beauty

Kilka zdjęć z kwitnień

Na dziś to tyle, dobrej nocki wszystkim życzę

Dusiu dziękuję

Asiu dziękuję

Moniko witaj u mnie i dziękuję

Renatko witaj u mnie i dziękuję

Gosiu witaj i dziękuję

Dziś wkleję fotki moich nowości.
Pierwszy to Piccolo Red, drugi egzemplarz już w mojej kolekcji, ale po prostu nie mogę oprzeć się jego kwiatom. Niestety zdjęcia robione bez słonka i ie widać, jak pięknie błyszczą się płatki.

Drugi to Golden beauty

Kilka zdjęć z kwitnień

Na dziś to tyle, dobrej nocki wszystkim życzę

- kinga_232
- 200p
- Od: 11 paź 2010, o 16:12
Asiu Piękne wszystkie
, a że Piccolo nie możesz się oprzeć - wcale się nie dziwię 

Pozdrawiam Kinga.
Moje storczyki
Moje storczyki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 paź 2009, o 23:10
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Joasiu widzę, że i u Ciebie ruch na parapetach. Gdzie nie spojrzysz tam coś nowego przyrasta. Widzę wiele kwitnień, ale ten jeden z ostatniej fotki jest obficie ukwiecony. Gratuluję.

Asiu pięknie kwitną u ciebie falki widać, że się dużo dzieje
dla długodystansowca ma bardzo piękne kwiaty
ale zauważyłam, że niektóre z Twoich podopiecznych zeszły z parapetów i opanowały podłogę
trzymam kciuki za walkę z wełnowcem

trzymam kciuki za walkę z wełnowcem

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- lucynaf
- 1000p
- Od: 30 sty 2011, o 17:49
Zastanawiam się gdzie jest więcej kolorów na tęczy, czy Twoich parapetach 

- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
Joasiu ale cudnie kwitnienia nam pokazałaś. Widzę, że brakuje Ci już miejsca na parapetach, bo storczyki wylądowały na ziemię.
- syljed
- 200p
- Od: 17 lis 2010, o 18:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Joasiu wcale się nie dziwie,że masz po dwa egzemplarze Piccolo Red i Golden Beauty-są śliczne 

- JoasiaM
- 200p
- Od: 13 wrz 2010, o 21:46
Kingo, Alicjo, Moniko, Asiu(Joane), Julitko, Lucynko, Asiu(mis20), Sylwio dziękuję Wam bardzo za miłe słowa
to tylko tak do zdjęcia, bo przy drzwiach balkonowych mam dużo światła i lepsze zdjęcia tam wychodzą, ale nie wiem co będzie w przyszłości bo jeszcze lista zakupów nie zamknięta
Miałam nadzieję troszkę zdjęć dziś zrobić, ale jakoś mi nie wyszło. Ostatnio niespodziankę zrobiła mi Philadelphia, bardzo ucieszyłam się, gdy zaczął jej rosnąć nowy listek, a przed kilkoma dniami coś z boku się wykluło i już wiem, że to pędzik
Oba moje tęczusie też wypuściły pędy na wiosnę, chyba już nie mogły dłużej wytrzymać tej ponurej zimy ;:69
tu słabo widoczny, ale obecnie już widać doskonale-to ten z mego awatarka, czekałam na niego z utęsknieniem
a tu na jednym z bliźniaków tęczowych, które kwitły jesienią

Asiu szkoda tylko, że to nie moje kwitnienie tego Walentynka, ale postanowił trochę jeszcze pocieszyć moje oczy i wypuścił coś z oczka i kilka nowych pączków na przedłużeniu pędu, rośnie mu też nowy listekJoane pisze:Widzę wiele kwitnień, ale ten jeden z ostatniej fotki jest obficie ukwiecony

Piccolo to było moje największe marzenie storczykowe, kiedyś go zobaczyłam w wątku chyba u Dusi i się zakochałamkinga_232 pisze:a że Piccolo nie możesz się oprzeć - wcale się nie dziwię

Venus9 pisze:zauważyłam, że niektóre z Twoich podopiecznych zeszły z parapetów i opanowały podłogę![]()
![]()
Dziewczyny jeszcze nie jest tak źle z tym miejscemmis20 pisze:Widzę, że brakuje Ci już miejsca na parapetach, bo storczyki wylądowały na ziemię.

Miałam nadzieję troszkę zdjęć dziś zrobić, ale jakoś mi nie wyszło. Ostatnio niespodziankę zrobiła mi Philadelphia, bardzo ucieszyłam się, gdy zaczął jej rosnąć nowy listek, a przed kilkoma dniami coś z boku się wykluło i już wiem, że to pędzik

Oba moje tęczusie też wypuściły pędy na wiosnę, chyba już nie mogły dłużej wytrzymać tej ponurej zimy ;:69

Asiu mimo wszystko bardzo podobają mi się storczyki ustawione na podłodze tym bardziej, że są wysoki

Pozdrawiam Julita
Moje Storczyki
Moje Storczyki
- gosiiiaczek
- 500p
- Od: 11 sty 2011, o 12:11
wypisz wymaluj mój "budyniek z wisienką" 

http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=80675" onclick="window.open(this.href);return false;