Widziałam fotki ze spotkania z Wandzią, na pewno było przesympatycznie....aż zazdroszczę
Ogród Joli
- AGNESS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Joli
Jolu od poniedziałku ma być ocieplenie i pomalutku , spokojnie wszystko zrobisz. Nie ma pośpiechu
Widziałam fotki ze spotkania z Wandzią, na pewno było przesympatycznie....aż zazdroszczę

- jola1

- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
AGNESS spotkanie było super tylko niestety były ograniczenia czasowe.Wandzia bardzo żałowała że nie może przyjechać na nasze spotkanie w niedzielę .
Ja żałuję bardzo że nie będziesz na spotkaniu ale mam nadzieję że do następnego się poprawisz a może uda nam się spotkać prywatnie.
Ja żałuję bardzo że nie będziesz na spotkaniu ale mam nadzieję że do następnego się poprawisz a może uda nam się spotkać prywatnie.
- Tajka

- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu witaj. Twój ogród często odwiedzam, po prostu jest piękny.
Nie gniewaj się, ale zazdroszczę Ci miejsca, które jeszcze posiadasz na nowe roślinki.
U mnie zrobił się busz, powoli pozbywam się jałowców płożących. Już 3 wykopane, a po niedzieli M wykopie kosodrzewinę, która także się za bardzo rozrosła.
Moje żarnowce także pomarzły, tak jak wiele innych ciekawych krzewów, już więcej takich nie sadzę.
Miałaś ciekawe spotkanie z Wandzią, miło było Was zobaczyć.
Nie gniewaj się, ale zazdroszczę Ci miejsca, które jeszcze posiadasz na nowe roślinki.
U mnie zrobił się busz, powoli pozbywam się jałowców płożących. Już 3 wykopane, a po niedzieli M wykopie kosodrzewinę, która także się za bardzo rozrosła.
Moje żarnowce także pomarzły, tak jak wiele innych ciekawych krzewów, już więcej takich nie sadzę.
Miałaś ciekawe spotkanie z Wandzią, miło było Was zobaczyć.
- E-mienta
- 500p

- Od: 21 mar 2011, o 18:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witam
Chciałam pochwalić uroczy i dopilnowany ogród, odwiedza sie go bardzo przyjemnie.
Widać profesjonalizm i serce właścicielki!
Pozdrawiam Ewa
Chciałam pochwalić uroczy i dopilnowany ogród, odwiedza sie go bardzo przyjemnie.
Widać profesjonalizm i serce właścicielki!
Pozdrawiam Ewa
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
- Wanda7
- -Moderator Forum-.

- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu, a więc jesteś już w domku. Ja także chciałam ci bardzo podziękować za spotkanie i miłe pogaduszki przy kawce w kafejce. Masz rację, będzie jeszcze z pewnością okazja, aby dokończyć rozpoczęte przez nas wątki na łonie przyrody w ogródku. Teraz, gdy tylko znikną ostatnie śniegi, musimy kontynuować prace ogródkowe, aby urządzić godne miejsce dla przyszłych naszych gości.
Na twoją prośbę zamieszczam nasze dwa pamiątkowe zdjęcia z warszawskich Złotych Tarasów.

Na twoją prośbę zamieszczam nasze dwa pamiątkowe zdjęcia z warszawskich Złotych Tarasów.

- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Joluś Piękna pamiątka
No i po co Ty Wanduś napisałaś że to "Złote Tarasy"
... pomyślałabym że masz takie schodki w ogródku.
Buziole Dziewczynki Dla Was.
i
zostawiam.
No i po co Ty Wanduś napisałaś że to "Złote Tarasy"
Buziole Dziewczynki Dla Was.
Wandziu, Zyto, jak szkoda że dziś Was nie było
Ale jeszcze to nadrobimy , a Jolu pomożesz w tym hihi co??
- jola1

emienta bardzo dziękuję za odwiedziny i pochwały ogrodu zawsze jest mi bardzo przyjemnie jak czytam takie słowa.
santia ta odmiana klemka to Prezydent.
Wandziu bardzo dziękuję za wklejenie zdjęć teraz i u mnie będą nas podziwiali forumowicze.Ja w tym tygodniu nadrabiam zaległe prace ogrodowe a w pierwszej kolejności sprzątam liście -wiadomo jakie.
santia ta odmiana klemka to Prezydent.
Wandziu bardzo dziękuję za wklejenie zdjęć teraz i u mnie będą nas podziwiali forumowicze.Ja w tym tygodniu nadrabiam zaległe prace ogrodowe a w pierwszej kolejności sprzątam liście -wiadomo jakie.
- AGNESS

- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Joluś ja mam nadzieję i bardzo do siebie zapraszamjola1 pisze:AGNESS spotkanie było super tylko niestety były ograniczenia czasowe.Wandzia bardzo żałowała że nie może przyjechać na nasze spotkanie w niedzielę .
- Zyta

- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Ula mnie też szkodaulakonie pisze:Wandziu, Zyto, jak szkoda że dziś Was nie byłoAle jeszcze to nadrobimy , a Jolu pomożesz w tym hihi co??
Chyba Ci Misia zdradziła że byłyśmy z Wami całe Wasze spotkanie.... - obie czatowałyśmy, zawsze to coś w jedności siła.
Joluś
Nie wiem dlaczego? ... czyżby było na spotkaniu dwie piekarki chlebka.
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
-jak zwykle prezencik w postaci sadzoneczki w tle
- jola1

No nareszcie z grubsza się obrobiłam. Trawniki wygrabione, liście wyzbierane, suche badyle spalone kręgosłup boli ale to znaczy że żyję.Trochę nazbierało się zdjęć szczególnie z zakupów.
To zakupy poczynione w Warszawie.

To zakupy poczynione w miejscowym ogrodniczym przy okazji zakupu doniczek i ziemi

żeby nie wszystko na raz to reszta jak się uda to jutro.
Dzisiaj jeszcze może uda mi się wygrabić truskawki i podsiać jakimś nawozem.
To zakupy poczynione w Warszawie.

To zakupy poczynione w miejscowym ogrodniczym przy okazji zakupu doniczek i ziemi

żeby nie wszystko na raz to reszta jak się uda to jutro.
Dzisiaj jeszcze może uda mi się wygrabić truskawki i podsiać jakimś nawozem.
- marzena06

- Od: 4 cze 2008, o 22:01
Oj ale uparciuszek z Ciebie ,zakupy świetne szczególnie iryski mi się spodobały, ten ostatni.... cudo
to są wysokie czy karłowe?
- jola1

Marzenko te iryski to wysokie tylko jeden Pumila trochę niższy.
To jeszcze nie koniec zakupów bo czekam na paczkę i jeszcze żurawki od Igi no i masa nasionek do wysiania ale w tym kwiatów już niewiele głównie pnącza typu groszek czy wilec żeby rosły na siatce.
To jeszcze nie koniec zakupów bo czekam na paczkę i jeszcze żurawki od Igi no i masa nasionek do wysiania ale w tym kwiatów już niewiele głównie pnącza typu groszek czy wilec żeby rosły na siatce.