choć Twój wątek podglądałam kilka razy to nigdy nie mogłam dobrnąć do końca i coś napisać
  choć Twój wątek podglądałam kilka razy to nigdy nie mogłam dobrnąć do końca i coś napisać   
 Masz bardzo ładną kolekcję

Teraz będę na bieżąco i też czekam na kwiecień

Nadszedł czas by w końcu coś pokazać.
  Nadszedł czas by w końcu coś pokazać. , trochę mi go szkoda bo ładnie rośnie w górę
 , trochę mi go szkoda bo ładnie rośnie w górę 

To chyba zależy od tego, w którym miejscu chcesz aby się rozgałęział
 To chyba zależy od tego, w którym miejscu chcesz aby się rozgałęział 

jak pamiętam kwiecień jest chyba właśnie najlepszy; a jeśli jak  mi się wydaje masz możliwość Agusiu , wstawiłabym go do cieplejszego i wilgotnego pomieszczenia /Ty chyba masz tunele, gdzie i wilgoć jest fajna. Tzn. pewnie trzeba by jeszcze trochę poczekać.. U znajomej w takich warunkach puścił się praktycznie przy każdym liściu, ale to już ciepłe noce były..
 jak pamiętam kwiecień jest chyba właśnie najlepszy; a jeśli jak  mi się wydaje masz możliwość Agusiu , wstawiłabym go do cieplejszego i wilgotnego pomieszczenia /Ty chyba masz tunele, gdzie i wilgoć jest fajna. Tzn. pewnie trzeba by jeszcze trochę poczekać.. U znajomej w takich warunkach puścił się praktycznie przy każdym liściu, ale to już ciepłe noce były..

maribat
 maribat

to ja chyba nie w temacie jestemagapuszka_83_28 pisze:To go magnezowym ..

ale dosyć niespotykana
  ale dosyć niespotykana