ogród Agaty (sure)
- paola1a
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2010, o 22:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: ogród Agaty (sure)
U mnie dziś też przelotnie pada ale od razu topnieje ten śnieg. Mam nadzieję, że to jego ostatnie podrygi i niedługo będziemy się cieszyć pełnią wiosny. W przyszłym tygodniu wybieram się na zwolnienie, w sam raz zapowiadają ładną pogodę to może coś porobię w ogródeczku
Paulina
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Zaglądam, i zaglądam, ale nowego kotka coś nie ma...
...

- Sure
- Od: 5 lip 2010, o 21:03
Przyjechaliśmy z kotem. Fotki jutro, bo na razie w domu zamieszanie, szarak się obraził na nas całkiem i burczy na czekoladową dziewczynkę!... 

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Co ja widzę... też śnieg Cię przywitał wczoraj rano!!! Dziś też masz pewnie bajecznie 

- amba19
- Od: 11 kwie 2007, o 20:04
No prawidłowo, że burczy. Przecież to jakiś intruz
Pomału, musi się przyzwyczaić. To potrwa kilka dni. Ale nie jest agresywna w stosunku do Czekoladki?

Pomału, musi się przyzwyczaić. To potrwa kilka dni. Ale nie jest agresywna w stosunku do Czekoladki?
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Witaj Agato
Jak tam koty po pierwszej nocy pod wspólnym dachem? Szary obrażony?
Gdy u nas pojawiła się Mocca-dymna persica, to "stara europejka" chodziła naburmuszona przez kilka dni, fukała i przeganiała małą, ale chyba ustaliły terytorium i obyło się bez awantur.
Potrzeba im trochę czasu
Pokaż to cudo, proszę.
Pozdrawaim

Gdy u nas pojawiła się Mocca-dymna persica, to "stara europejka" chodziła naburmuszona przez kilka dni, fukała i przeganiała małą, ale chyba ustaliły terytorium i obyło się bez awantur.
Potrzeba im trochę czasu

Pokaż to cudo, proszę.
Pozdrawaim

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- Sure
Witajcie Wszyscy!
Aga, Marysiu, Justyno - wróciliśmy późno, około pierwszej dopiero poszliśmy spać. Szary obrażony całkiem, najpierw był przestraszony, ale potem zaczął w jej kierunku skakać, co nie było przyjazne wcale, a jest do duży kocur... na razie są w separacji, ale mam nadzieję, że zaczną się przyzwyczajać. Muszę poczytać trochę, jak im pomóc...
Podsumowując - wczoraj sporo się wydarzyło! ;)
kilka godzin trwała wycinka, bo trzeba było niektóre korony "odplątać", ale wszystko poszlo sprawnie, na koniec reszty bałaganu przysypał śnieg:

...zaraz potem wyprawiliśmy się w drogę po naszą "pralinkę", wiecie, na własne oczy widziałam zmianę pór roku!! Po jednej stronie zima, po drugiej już wiosna!! A więc nie martwcie się, niedługo będzie lepiej! ;)

a to nasza malutka, jedno z nielicznych nieporuszonych zdjęć!

jest słodka, kochana, jak na brytyjkę ma super kontakt - mruczy, łasi się, wchodzi na kolanka, a poza tym jest ruchliwa i wesolutka! Mam nadzieję, że szybko się dogadają...
Aga, Marysiu, Justyno - wróciliśmy późno, około pierwszej dopiero poszliśmy spać. Szary obrażony całkiem, najpierw był przestraszony, ale potem zaczął w jej kierunku skakać, co nie było przyjazne wcale, a jest do duży kocur... na razie są w separacji, ale mam nadzieję, że zaczną się przyzwyczajać. Muszę poczytać trochę, jak im pomóc...

Podsumowując - wczoraj sporo się wydarzyło! ;)
kilka godzin trwała wycinka, bo trzeba było niektóre korony "odplątać", ale wszystko poszlo sprawnie, na koniec reszty bałaganu przysypał śnieg:

...zaraz potem wyprawiliśmy się w drogę po naszą "pralinkę", wiecie, na własne oczy widziałam zmianę pór roku!! Po jednej stronie zima, po drugiej już wiosna!! A więc nie martwcie się, niedługo będzie lepiej! ;)

a to nasza malutka, jedno z nielicznych nieporuszonych zdjęć!

jest słodka, kochana, jak na brytyjkę ma super kontakt - mruczy, łasi się, wchodzi na kolanka, a poza tym jest ruchliwa i wesolutka! Mam nadzieję, że szybko się dogadają...

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Agato
Kotka cudna. Będzie dobrze, "dogadają się", chociaż pewnie nie zaraz. Szary-pan, no i stracił prawo "wyłączności".
Ja chyba mieszkam po tej niefajnej stronie, poproszę na prawo
. Dzisiejsze słońce poradzi sobie z resztą tego białego obrzydlistwa.
Poczynania w ogrodzie imponujące
Pozdrawiam i przesyłam

Ja chyba mieszkam po tej niefajnej stronie, poproszę na prawo

Poczynania w ogrodzie imponujące

Pozdrawiam i przesyłam

Justyna
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje "wyczyny'...

-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Agatko witaj
Ależ ta kicia przesłodka
. Myślę, że koty się dogadają tylko potrzebują czasu. A szarakowi nie ma się co dziwić - w końcu to J E G O teren.
Powodzenia i trzymam kciuki. No i dwa myzianka poproszę.

Ależ ta kicia przesłodka

Powodzenia i trzymam kciuki. No i dwa myzianka poproszę.
- Sure
Justyno, u nas też nadal zima, mimo że w dzień chyba dodatnia temperatura. Nie wychodziłam dzisiaj, niestety... ;)
Asiu, wszystkie dwa koty wygłaskane, donoszę, że już jest spokojniej!
Uf, wolałabym cały dzień przepracować w ogrodzie, te emocje mnie o mało nie wykończyły. Już jest dużo lepiej, ale nie obeszło się bez rozdzielania! ;)
teraz kocięctwo odpoczywa, obydwoje śpią, ale na przeciwległych kanapach, nam też do tego blisko, choć jednak chyba ktoś powinien czuwać! ;)
Asiu, wszystkie dwa koty wygłaskane, donoszę, że już jest spokojniej!

Uf, wolałabym cały dzień przepracować w ogrodzie, te emocje mnie o mało nie wykończyły. Już jest dużo lepiej, ale nie obeszło się bez rozdzielania! ;)
teraz kocięctwo odpoczywa, obydwoje śpią, ale na przeciwległych kanapach, nam też do tego blisko, choć jednak chyba ktoś powinien czuwać! ;)
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
Wesoło macie
Czekoladka cudna!! Przesłodka jak na czekoladkę przystało
Zauroczyła mnie fotka 2 pór roku na raz... świetne ujęcie
U nas dziś na trawniku świetne wzory były. Ja w przeciwieństwie do Ciebie pół dnia na dworze spędziłam.

Zauroczyła mnie fotka 2 pór roku na raz... świetne ujęcie

- Sure
Ja nadal oswajam koty - udało mi się wszystkich uśpić, łącznie z mężem!
zeszłam tylko do piwnicy, sprawdzić, co z sadzonkami - okazało się, że magnolia gwiaździsta zakwitła!!
no i parapetowe sadzonki tez podrosły, niestety krasnokwiat chyba nie bardzo chce skiełkować
na dwór tylko wyglądam, ten stos gałęzi do uporządkowania mnie trochę frustruje, postaram się zrobić rozpałki chociaż z części...

zeszłam tylko do piwnicy, sprawdzić, co z sadzonkami - okazało się, że magnolia gwiaździsta zakwitła!!

no i parapetowe sadzonki tez podrosły, niestety krasnokwiat chyba nie bardzo chce skiełkować

na dwór tylko wyglądam, ten stos gałęzi do uporządkowania mnie trochę frustruje, postaram się zrobić rozpałki chociaż z części...

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
po co z części, lepiej z całości 

- Sure
a wiem, że lepiej, ale to jest trochę trudne do przerobienia! 

pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
a tam trudne. Polewasz benzyną, podpalasz i gotowe. A przy okazji ziemniaki można upiec