Mój skrawek ziemi - Gabriela - /cz. 1.r 2008/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

jolciajci pisze:Ja też mam komputer dla siebie :P .
Kiedyś walczyłam z M o pobyt przy kompie i nie dawałam mu nawet odebrać poczty :D .
Tak się na mnie zdenerwował że kupił mi drugi i już nie mamy o co walczyć :lol:
Jolu fantastyczny pomysł, ale mój M na to by nie poszedł :wink:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

korzo_m pisze:No to wszystko już wiem znowu Aniu mnie podbudowałaś, ja mogłabym prosić częściej syna ,ale on nie ma do mnie cierpliwości, a zięć do teściowej musi mieć dużo cierpliwści i wyrozumiałości. Myślę, że ani Gabrysia ,ani Jej zięć się nie obrażą.
Dorotko Ania ma rację, pomagają mi też zięciowie o ile to jest możliwe, a ja jestem natarczywa ;:25 i muszę mieć wszystko na wczoraj. Jestem bardzo im za to wdzięczna, a jak chcą żyć z teściową w zgodzie to nie mają innego wyjścia jak mi pomóc.
A Ty się nie przejmuj też się nauczysz :P
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gabrysiu kamień spadł mi z serca, teraz wiem,że się nie obraziłaś. Ja pilnie się uczę, też należę do tych lekko natarczywych.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

korzo_m pisze:Gabrysiu kamień spadł mi z serca, teraz wiem,że się nie obraziłaś. Ja pilnie się uczę, też należę do tych lekko natarczywych.
Dorotko, nie miałam się na co obrazić, a nie odzywałam się od razu bo mi nie działa internet.
Teraz jestem u córki i trochę nadrobię czytanie i odpisywanie.
Nie wiem jak przetrzymam do jutra. :cry:
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Gabriela pisze:
korzo_m pisze:No to wszystko już wiem znowu Aniu mnie podbudowałaś, ja mogłabym prosić częściej syna ,ale on nie ma do mnie cierpliwości, a zięć do teściowej musi mieć dużo cierpliwści i wyrozumiałości. Myślę, że ani Gabrysia ,ani Jej zięć się nie obrażą.
Dorotko Ania ma rację, pomagają mi też zięciowie o ile to jest możliwe, a ja jestem natarczywa ;:25 i muszę mieć wszystko na wczoraj. Jestem bardzo im za to wdzięczna, a jak chcą żyć z teściową w zgodzie to nie mają innego wyjścia jak mi pomóc.
A Ty się nie przejmuj też się nauczysz :P
A od czego się ma zięcia jednego i drugiego ---ja mam 2 --od starszej córy mąż a mój kochany zięć mi przywiózł komp .starszy ale dobry z Niemczech ,bo ciągle korzystałam z ich komp ,kocham moich zięciów tak jak moich synów :twisted:
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

bogusia177 pisze: A od czego się ma zięcia jednego i drugiego ---ja mam 2 --od starszej córy mąż a mój kochany zięć mi przywiózł komp .starszy ale dobry z Niemczech ,bo ciągle korzystałam z ich komp ,kocham moich zięciów tak jak moich synów :twisted:
Bogusiu zgadzam się z Tobą, na darmo do rodziny ich nie przyjęliśmy :;230 :;230 :;230
Niech trochę nam też dogodzą :wink:
A ja mam trzech zięciów :wink:
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 18 sie 2007, o 18:40

Post »

Mieć takich zięciów to istne skarby, co wszystko pokarzą i nic nie powiedzą :P
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beata T pisze:Mieć takich zięciów to istne skarby, co wszystko pokażą i nic nie powiedzą :P
Też tak myślę :P
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Gabrysiu a najfajniesze jest to że ja teraz sobie siedzę przy komputerze a mój mąż siedzi z panem od komputerów bo też mu coś tam padło .
Nie ma to jak swój i spokój w domu. Podejrzewam że jak padła karta to mój M przyjdzie po prośbie do mnie :;230 :;230 :;230 a ja z tego skorzystam i każe mu coś mi kupić w ogrodniczym ;:112
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
Raczek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2007, o 21:26

Post »

jolciajci pisze:Gabrysiu a najfajniesze jest to że ja teraz sobie siedzę przy komputerze a mój mąż siedzi z panem od komputerów bo też mu coś tam padło .
Nie ma to jak swój i spokój w domu. Podejrzewam że jak padła karta to mój M przyjdzie po prośbie do mnie :;230 :;230 :;230 a ja z tego skorzystam i każe mu coś mi kupić w ogrodniczym ;:112
No,no Jolu cwana z ciebie bestyjka!

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Oj dziewczyny to może jakiś tajny kącik stworzymy " sposoby na M" bo widzę że ja i w tej kwestii mam braki ;:113 albo ten mój jest nie kumaty , albo źle do tego podchodzę :wink:
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38

Post »

Jak chcesz mówić z mężem i chcesz by cię rozumiał ,to musisz mu mówić do oczy, bo jak do ucha ,to cię nie zrozumie . Bozia się chyba bardzo śpieszył jak tworzył chłopa i go nie dorobił ,,spieszno mu było stworzyć kobitke Oj te nasze chłopy takie nie kumate :roll: :lol:
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00

Post »

Beatko i Bogusiu , ale się uśmiałam z waszych wywodów :;230 :;230 . Ty masz rację Bogusiu że oni muszą widzieć jak się do nich mówi bo inaczej to ni w ząb nie rozumieją ;:214 .
Raczku muszę jakoś wyjść na swoje , a tym sposobem mogę :P . Poczekam jeszcze troszkę jak już zwiozą do ogrodniczych cebulki i wtedy go poprowadzę za rękę i już. A jak nie chce ze mną zadrzeć to i tak wszystko kupi co bedę chciała ;:106
Gabrysiu ty się na nas nie gniewaj że my w twoim wątku sobie dokazujemy ;:79
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
Miiriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 maja 2007, o 00:17
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

no nieźle , piękne Panie.. ja tez podsłucham :)
Pozostawić ciepły ślad na czyjejś ręce... - Bernadetta
Zapraszam pod Krzywą Jabłoń: Miiriam ; Rok 2012 ; Rok 2013
Awatar użytkownika
Beata T
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

To ja się piszę na lekcję prowadzenia za rączkę :wink: strzelam fochy a tu nic nie działa , zero jakiegokolwiek domysłu , mówię wprost i też nie działa to coś z tym uchem jest na rzeczy :lol:
Hi hi Jolu to po jakim czasie , ilu latkach nauka do M dociera.... :P
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”