Ja myślę tak samo, po co walczyćRaczek pisze: Ja też swojego M za bardzo nie namawiam na naukę obsługi komputera.
Hi hi trzeba by było jeszcze z nim walczyć o komputer.

Bogusia ale się ubawiłam, jesteś niesamowitabogusia177 pisze:Gabrysiu ja Ci dam radę ,jak korzystać z komp i opiekować się wnuczkiem w tym samym czasie
A więc :kładziesz wnuczka do wózka ,dajesz mu butelkę z mlekiem podkładając pod buzię pieluszkę ,przyciągasz wózek blisko miejsca gdzie masz komp.siadasz, lewą lub prawą nogę dajesz ---swoją ---na kółko i przesuwasz lub huśtasz wózkiem,aż do momentu jak zaśnie ,zachowując się cichutko ---ot i po bólu![]()
No kontakt przez internet to dobra sprawa, ja mam tak samo. Jedna córka w Niemczech siedzi,inag1 pisze:Też mam komputer tylko dla siebie. Dzieciaki siedzą w Anglii ,więc dzięki komputerowi mam z nimi kontakt. Syn wraca 22 lutego(hura!!!!nareszcie!!!!),więc znowu będzie trzeba ustalić harmonogram użytkowania komputera
ja nie chce byc gorsza ,mam ZIĘCIA kochanego w Holandii a reszta dużej rodzinki przy mamusiGabriela pisze:No kontakt przez internet to dobra sprawa, ja mam tak samo. Jedna córka w Niemczech siedzi,inag1 pisze:Też mam komputer tylko dla siebie. Dzieciaki siedzą w Anglii ,więc dzięki komputerowi mam z nimi kontakt. Syn wraca 22 lutego(hura!!!!nareszcie!!!!),więc znowu będzie trzeba ustalić harmonogram użytkowania komputera
to chociaż się widzimy przez internet, mieszka prawie tysiąc kilometrów ode mnie i
przyjeżdża tylko raz do roku, szkoda
Gabi jak uzyskałaś taki efekt "zakręconego" kwiatka?Gabriela pisze:Po wczorajszych lekcjach obróbki zdjęć poszłam jeszcze dalej i popatrzcie co wykombinowałam ...
Zdjęcie z liliami można powiększyć aby zobaczyć efekt.
Dorotko jesteś zdolną uczennicą.tylko nie wiesz,że Gagi ;:2 ma dwóch nauczycieli.korzo_m pisze:Gabrysiu ja też uczę się wg wskazówek Ani- Raczka, ale chyba jestem mniej zdolną uczennicą bo do takiej perfekcji jak Twoja jeszcze daleka .............droga![]()
![]()
. Zdjęcia bardzo mi się podobają
![]()
![]()
Witam Aniu. Miło mi że cię zaciekawił zakręcony kwiatek.Raczek pisze:Gabi jak uzyskałaś taki efekt "zakręconego" kwiatka?Gabriela pisze:Po wczorajszych lekcjach obróbki zdjęć poszłam jeszcze dalej i popatrzcie co wykombinowałam ...
Zdjęcie z liliami można powiększyć aby zobaczyć efekt.