Klony - czym się różnią?
Klony - czym się różnią?
Witam
mam pytanie odnośnie klonów,proszę o pomoc .Czym się różnią te dwa klony'Acer palmatum' i 'atropurpureum'. Byłam nastawiona na ten 'atropurpureum on kosztuje w ogrodniczym 65zł,ale jak zobaczyłam cene klonu 'Acer palmatum' w OBi 26,99,to zaczęłam się zastanawiać,czy nie lepiej taniej.Porównywałam i nie widzę różnicy,czy może jest różnica i lepiej kupić ten droższy?.Może ktoś się zna i mi podpowie?

Bożena
- Nalewka
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Klon
Koniecznie poczytaj tu:
- Wszystko o moich klonach
No i zakładając wątek wpisuj tytuł, który mówi cokolwiek ZANIM się w niego wejdzie. Sam "Klon" nie mówi nam nic, przy szukaniu czegoś na temat nie znajdziemy na liście problemu w temacie, tylko samą nazwę gatunku... Poprawiam...
- Wszystko o moich klonach
No i zakładając wątek wpisuj tytuł, który mówi cokolwiek ZANIM się w niego wejdzie. Sam "Klon" nie mówi nam nic, przy szukaniu czegoś na temat nie znajdziemy na liście problemu w temacie, tylko samą nazwę gatunku... Poprawiam...
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."