Ja mam książkę - atlas roślin ogrodowych, gdzie babka jest roślina ozdobnąellap75 pisze: Mam babki niespotykanych rozmiarów łopianu,
 . Przedruk z rosyjskiego
 . Przedruk z rosyjskiego   
 Muszę o tych formach z recyclingu poczytać...

Piękne masz zakątki...

Ja mam książkę - atlas roślin ogrodowych, gdzie babka jest roślina ozdobnąellap75 pisze: Mam babki niespotykanych rozmiarów łopianu,
 . Przedruk z rosyjskiego
 . Przedruk z rosyjskiego   

Grzech było nie przygarnąć takiej dobrej formy....
 Grzech było nie przygarnąć takiej dobrej formy.... Mam taką awersję że rzucam sie do wyrywania prosto z pracy, w garsonce i szpilkach
 Mam taką awersję że rzucam sie do wyrywania prosto z pracy, w garsonce i szpilkach 

Ahaaaaaellap75 pisze:Recykling polegał na użyciu formy którą ktoś wyrzucił na śmietnikGrzech było nie przygarnąć takiej dobrej formy....
 Dziś opcja myślenie ma momentami się u mnie wyłącza
 Dziś opcja myślenie ma momentami się u mnie wyłącza   

Nasączona wodą gleba długo pozostaje zimna, rośliny startują później niż na sąsiednich działkach z piachem.
   Nasączona wodą gleba długo pozostaje zimna, rośliny startują później niż na sąsiednich działkach z piachem. 

Rozplenica podobnie. Są absolutnie bezproblemowe i samoobsługowe. Przycinam je na wiosnę i zapominam.
 Rozplenica podobnie. Są absolutnie bezproblemowe i samoobsługowe. Przycinam je na wiosnę i zapominam.  

Piękne rośliny i ogród - aż przyjemnie popatrzeć.
 Piękne rośliny i ogród - aż przyjemnie popatrzeć. ).
 ).
 .
 . Miałam nieciekawe sąsiedztwo, teraz jest dużo lepiej, ale płot sobie chwalę. Ogranicza przestrzeń ale zapewnia prywatność. Mam słabość do dużych psów, płot zapobiega ucieczkom i niekontrolowanym kontaktom z psem osób postronnych
 Miałam nieciekawe sąsiedztwo, teraz jest dużo lepiej, ale płot sobie chwalę. Ogranicza przestrzeń ale zapewnia prywatność. Mam słabość do dużych psów, płot zapobiega ucieczkom i niekontrolowanym kontaktom z psem osób postronnych   . Mam plan że obrosną go pnącza, na razie bluszcz złośliwie woli płożyć się pod płotem.
 . Mam plan że obrosną go pnącza, na razie bluszcz złośliwie woli płożyć się pod płotem.   Cała nadzieja w hortensji i przywarce.
 Cała nadzieja w hortensji i przywarce.

.Nie okrywam, własciwie to nie okrywam nic starszego niż 2 lata. Jak coś przemarza znaczy nie nadaje się