empuza - miło powitać dawno nie widzianego gościa.Super, że wpadłaś. Taki był mój zamiar kiedy wklejałam te fotografie róż.Cieszę się że mój pomysł się sprawdził.
Izuniu - co do tych znanych mi gatunków róż to Schneewitchen jestbiałą parkową a Veilchenblau toróżowofioletowa z białym - pnąca. Natomiast żółta Gold Fasade też jest pnąca. Innych niestety jeszcze nie rozszyfrowałam.
Marysiu - wiem, że taki widok róż z pewnością poprawi humor w tak szare dni, pełne wiatru i mżawki. Nie tylko Ty jak widać kochasz róże. Ja też uwielbiam na nie patrzeć no a latem obowiązkowo zachwycam się ich zapachem.
Krysiu - te ikonki mówią same za siebie. Cieszę się że wpadłaś chociaż na chwilkę.
Dorotko - z pewnością miło jest spojrzeć na te różane cuda przed snem. Ukoją zarówno stres jak i zły nastrój.Nie można ich nie kochać a szczególnie ich zapachu.
Grażynko - wierzę, że u Ciebie również rosną te piękne kwiaty i mam nadzieję, że kiedyś pokażesz nam swoje ulubione kwiatki. Róże z pewnością się tam znajdą i będą tak samo piękne jak moje a może i ładniejsze .