Działka Pestki - 2009 zapraszam
Re: Działka Pestki - 2009 zapraszam
Ale sporo roślinek już u ciebie wychyla główki z ziemi Pesteczko - czekam na więcej fotek 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pesteczko, chciałam się przywitać po dłuższej nieobecności 
Śliczne kwiaty dostałaś

Śliczne kwiaty dostałaś

- maryla-56_56
- Od: 16 kwie 2009, o 19:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Teresko u Ciebie też już kwitnie wiosna
To begonia taka ładna?

To begonia taka ładna?

- pestka
- Od: 1 gru 2008, o 21:09
Izabell dzięki że zaglądasz do mnie tak wiosna ale w domu też wiosna a nasiałam roślinek i teraz kręcę się z nimi na balkon hartowanie na noc do domu i tak co dzień aż wreszcie nie będzie tych przymrozków żeby już nie zabierać do domu
Witaj Moniko za odwiedziny dzięki że już jesteś na form
Marylko tak to Begonia piękna aparat przekłamuje ona jest uroczo mocno czerwona cudna

a tu wygląda mój pustynnik kupiony od forumowicza w tamtej jesieni już myślałam że zgnił a on jest
tak wygląda moja Azalia po odkryciu

Witaj Moniko za odwiedziny dzięki że już jesteś na form

Marylko tak to Begonia piękna aparat przekłamuje ona jest uroczo mocno czerwona cudna

a tu wygląda mój pustynnik kupiony od forumowicza w tamtej jesieni już myślałam że zgnił a on jest

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- pestka
A tak wystartowały małe niskie dalie doniczkowe u mnie już je chartuję na balkonie

a to moja frezja na 7 sztuk wyszło już 6 sztuk aby zakwitły w tym roku

no i hartowanie może jutro będzie jeszcze cieplej aby pa to moja kobea
ten to na balkon przezimowany w chłodnym miejscu a teraz w donicy tak już wygląda nawet nie źle 

no i hartowanie może jutro będzie jeszcze cieplej aby pa to moja kobea

Pestka zaprasza na swoją działkę: SPIS moich wątków Działka ROD pestki -rok 2016-2022 Kupię-sprzedam
- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
już spore kwiaty , wcześnie będziesz miała kolorowo w ogrodzie ..
- pestka
Witam Jgor małe sprostowanko pomyliłam bo rosną obok siebie to jest [Peris japoński]
masz rację azalia jeszcze nie ma liści przepraszam to tak jest jak tylko na chwilę wczoraj byłam na działce to znów nie wzięłam aparatu na razie coraz więcej krokusów wychodzi
białe i żółte
Marcin prawdo podobnie to[ Plectrantus Niko ]Właśnie wyszła mi z głowy nazwa ale ładnie rośnie i dzisiaj został na noc na balkonie na sobotę go zabiorę bo idzie ochłodzenie
masz rację azalia jeszcze nie ma liści przepraszam to tak jest jak tylko na chwilę wczoraj byłam na działce to znów nie wzięłam aparatu na razie coraz więcej krokusów wychodzi
białe i żółte

Marcin prawdo podobnie to[ Plectrantus Niko ]Właśnie wyszła mi z głowy nazwa ale ładnie rośnie i dzisiaj został na noc na balkonie na sobotę go zabiorę bo idzie ochłodzenie
- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
Witaj Teresko
Nie ma Cie na forum, pewnie jesteś na działeczce. Pogoda sprzyja to i chęci do pracy są po tak długiej zimie
Ja ten kwiat też mam , dostałam go jako komarzyca, ale czy to jest poprawna nazwa

Nie ma Cie na forum, pewnie jesteś na działeczce. Pogoda sprzyja to i chęci do pracy są po tak długiej zimie

Ja ten kwiat też mam , dostałam go jako komarzyca, ale czy to jest poprawna nazwa

- pestka
O Witaj Bożenko tak pracy co nie miara wczoraj zgrabiony porządnie trawnik
na którym zaczynają kwitnąć stokrotki no i krokusy też porozrzucane a chciałam ich dać w jedno miejsce ale znów zaznaczę bo te z trawy chcę zabrać tulipanów nie mogę tez wszystkich wykopać z trawy bo nie mogę zaznaczyć całkowicie podobno ich się nie wykopie bo zawsze dorośnie jakaś młoda cebulka i znów wychodzą jak co roku czas szybko leci a i na balkonie mam pracy z roślinkami dzisiaj poświęciłam czas na balkon sprzątnąć po zimie balkon otwarty od południa i grzebanie w ziemi co chodzi o ten kwiat to nie komarzyca
tylko napisałam co to jest ale ta roślinka szybko mi się rozrasta
fajnie a teraz troszeczkę mojej wiosny

[IMG]http:
no lecę dalej sprzątać na balkonie kwiaty wystawiłam a na noc chyba znów do domu z nimi
//images37.fotosik.pl/723/68f4d48dcef7618bmed.jpg[/IMG]

[/url
[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2820f254a1494ed2.html]

pa 
na którym zaczynają kwitnąć stokrotki no i krokusy też porozrzucane a chciałam ich dać w jedno miejsce ale znów zaznaczę bo te z trawy chcę zabrać tulipanów nie mogę tez wszystkich wykopać z trawy bo nie mogę zaznaczyć całkowicie podobno ich się nie wykopie bo zawsze dorośnie jakaś młoda cebulka i znów wychodzą jak co roku czas szybko leci a i na balkonie mam pracy z roślinkami dzisiaj poświęciłam czas na balkon sprzątnąć po zimie balkon otwarty od południa i grzebanie w ziemi co chodzi o ten kwiat to nie komarzyca

fajnie a teraz troszeczkę mojej wiosny

[IMG]http:
no lecę dalej sprzątać na balkonie kwiaty wystawiłam a na noc chyba znów do domu z nimi

//images37.fotosik.pl/723/68f4d48dcef7618bmed.jpg[/IMG]

[url=http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2820f254a1494ed2.html]

- bodzia3012
Tereniu krokusiki pięknie wyglądają w tym klombie
coś mi się nie otwierają wszystkie Twoje fotki 

- pestka
Bożenko może teraz się otworzą

tak bo ich zmniejszyłam aparatem chciałam przybliżyć i mi nie wyszło tylko tak wychodzi dobrze pa

tak bo ich zmniejszyłam aparatem chciałam przybliżyć i mi nie wyszło tylko tak wychodzi dobrze pa

- bodzia3012
Witaj Tereniu
Dzisiaj od rana ciepło i słonecznie. Pewnie ruszysz na działeczkę
ja w pracy.
Teraz zdjęcia są ok
i widać dokładnie kwiatki wiosenne , pięknie się robi i aż się chce żyć
Miłego weekendu życzę, tylko się nie przepracuj

Dzisiaj od rana ciepło i słonecznie. Pewnie ruszysz na działeczkę

Teraz zdjęcia są ok

Miłego weekendu życzę, tylko się nie przepracuj

- maniusika
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
Widzę że i w twoim ogrodzie zaczynają kwitnąć wiosenne kwiatuszki , u mnie nawet deszczyk rano wszystko podlał a już na moim piasku zaczynało być sucho ..
- pestka
Witajcie Bożenko Maniusiu mam troszkę kłopotów zdrowotnych i nie byłam na działce jutro się wybieram bo dzisiaj takie wietrzysko że nie chce się wychodzić ciekawi mnie jak moje korony ile ich wyszło pozdrawiam