Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha 1960
Lucynie chyba chodziło o Przegorzan

- katik
- 1000p

- Od: 2 sty 2011, o 16:14
Małgosiu u mnie trytomy trochę kiepskie były a reszta to ok
ale w tych moich biedronkach to to zeszło jakoś momentalnie o dokupieniu to nie mam co myśleć
ale w tych moich biedronkach to to zeszło jakoś momentalnie o dokupieniu to nie mam co myśleć
- malgocha1960

- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Agnieszko, jestem dzisiaj zakręcona,żyję w świecie fasolki po bretońsku, mielonych itd itp.
Kasiu, nie wiem jak w tej mniejszej biedronce,ale jeżdżę na obrzeża miasta do wielkiej i tam jest bardzo dużo tego.Powiedziałabym,że zeszło bardzo mało, bo są rzędy w ogóle nie ruszone.
Trytoma w ub.roku nie wzeszła mi,ale myślę,że to z mojej winy, bo dużo roślin zagłuszyłam maciejką.Pewnie w tym roku to już nie odbije?
Zapomniałam powiedzieć,że u nas w ogrodniczym dostali dużo towaru,zatrzęsienie róż,ale chcę jakąś ,co poradzi sobie w cieniu pnącą,ale nie znam się na nich zupełnie.kUPIŁAM TYLKO CANNĘ PACIORECZNIK.
Kasiu, nie wiem jak w tej mniejszej biedronce,ale jeżdżę na obrzeża miasta do wielkiej i tam jest bardzo dużo tego.Powiedziałabym,że zeszło bardzo mało, bo są rzędy w ogóle nie ruszone.
Trytoma w ub.roku nie wzeszła mi,ale myślę,że to z mojej winy, bo dużo roślin zagłuszyłam maciejką.Pewnie w tym roku to już nie odbije?
Zapomniałam powiedzieć,że u nas w ogrodniczym dostali dużo towaru,zatrzęsienie róż,ale chcę jakąś ,co poradzi sobie w cieniu pnącą,ale nie znam się na nich zupełnie.kUPIŁAM TYLKO CANNĘ PACIORECZNIK.

-
Lucy2na
NO I WŁAŚNIE O TEN CUDNY " CHWAŚCIK " MI CHODZI
Tylko ślepa jestem i nie mogłam doczytać co tam u góry napisane ....
Tylko ślepa jestem i nie mogłam doczytać co tam u góry napisane ....
- Sure

- Od: 5 lip 2010, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale widzę, ze ten przegorzan, vel. ritro jest całkiem przyjemny! 
pozdrawiam, Agata
ogród Agaty - cz.4
ogród Agaty - cz.4
- agatka123

- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Ależ piękność zakupiłaś 
-
x-d-a
Małgosiu, ta kanna ma przepiękne listki
Ja dzisiaj w Biedronce długo sie zastanawiałam nad tymi ich bylinkami, ale nic nie mogłam zobaczyć, ani wymacać w tych opakowaniach i w końcu nie zdecydowałam się...U mnie w szkółce bylinki ładnie już podrosnięte są po 3 złote, więc różnica w cenie niewielka, a w jakości - olbrzymia
Natomiast chyba się skuszę na nawozy...
Ja dzisiaj w Biedronce długo sie zastanawiałam nad tymi ich bylinkami, ale nic nie mogłam zobaczyć, ani wymacać w tych opakowaniach i w końcu nie zdecydowałam się...U mnie w szkółce bylinki ładnie już podrosnięte są po 3 złote, więc różnica w cenie niewielka, a w jakości - olbrzymia
Natomiast chyba się skuszę na nawozy...
- lora

- Od: 25 maja 2010, o 13:43
..Małgosiu
piękna kane kupiłaś ja też muszę mieć...
...jesteś w garach ja też urzeduję , przyjedza moja wnusia z synem i coś dobrego trzeba upiec...
...jesteś w garach ja też urzeduję , przyjedza moja wnusia z synem i coś dobrego trzeba upiec...
- ewamon

- Od: 20 lis 2009, o 00:16
Canna śliczna i ma fajne listki.
Też kupiłam 3 canny, do tej pory nie miałam ich i nie kręciły mnie.
Ale na forum można nabawić się różnych chciejstw
.
Też kupiłam 3 canny, do tej pory nie miałam ich i nie kręciły mnie.
Ale na forum można nabawić się różnych chciejstw
-
Lucy2na
Takie same były w TESCO tylko nie wiem po ile Piękne ale trzeba wykopywać a ja nie mam gdzie trzymać
- malgocha1960

Żarcie w piekarniku pasteryzuje się, więc przysiadłąm trochę.
Dalu, różnica na pewno niewielka,ale w tych opakowaniach większość roślin jest po kilka sztuk. Zresztą tak samo ryzykuje się sadząc byliny wypasione jak i te mizerne.
Za cannę płąciłąm niewiele ponad 3 zł.Wybrałam sobie taką łądniejszą. W ogóle było sporo nowych roślin,ale byłam z M i nie chciałam już grzebać.Mam plan na nową rabatę przy tarasie,nowe roślinki będą potrzebne,ale pogoda wszystko stopuje.
Część roślin jest w mini szklarenkach na tarasie zasunięta, nie wnoszę do domu, bo już mam za dużo tego. am nadzieję,że nic im się nie stanie.
Dalu, różnica na pewno niewielka,ale w tych opakowaniach większość roślin jest po kilka sztuk. Zresztą tak samo ryzykuje się sadząc byliny wypasione jak i te mizerne.
Za cannę płąciłąm niewiele ponad 3 zł.Wybrałam sobie taką łądniejszą. W ogóle było sporo nowych roślin,ale byłam z M i nie chciałam już grzebać.Mam plan na nową rabatę przy tarasie,nowe roślinki będą potrzebne,ale pogoda wszystko stopuje.
Część roślin jest w mini szklarenkach na tarasie zasunięta, nie wnoszę do domu, bo już mam za dużo tego. am nadzieję,że nic im się nie stanie.
Małgoś canna zachwycająca ale niestety trzeba ją na zimę wyciągać z ziemi.Staram się nic takiego nie sadzić(wyjątek dalie,które dostałam od Neli ) bo trzeba sobie życie ułatwiać zwłaszcza ,że 20 lat już nie mamy
No i narobiłaś mi smaku na fasolkę po bretońsku-pewnie też stanę przy garach.
No i narobiłaś mi smaku na fasolkę po bretońsku-pewnie też stanę przy garach.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- malgocha1960

- MalinaG
- 1000p

- Od: 30 sie 2008, o 09:51
Małgosiu,ta lilia to ci zaraz zakwitnie,taka już duża
A to na dole to mi pokrzywę przypomina
A to na dole to mi pokrzywę przypomina
Pozdrawiam Ala
Zapraszam do siebie
Zapraszam do siebie
- megi1402

- Od: 1 lis 2010, o 00:28
Małgosiu, dawno u ciebie nie byłam, jak tak na raz zobaczyć ile w ostatnim czasie kupiłaś, to chyba puste półki w sklepie zostały