Moje ogródki - Gucia.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Gucia!! A tych śmieci MPO nie może wywozić?? Kurczę! Wsciekam się gdy widzę jak ktoś coś pięknego dla wielu robi a inni niszczą ;:99

A może by jakąś tabliczkę wkopać o treści zniechęcającej do wyrzucania śmieci ????
Może wspólnie tekst wymyślimy ? Tekst krótki , dowcipny i zawstydzajacy brudasów ? Co Wy na to ????
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53

Post »

albo lepiej umieścić tabliczkę - teren monitorowany - może to by poskutkowało ???? bo to nie jest miłe - w swoim ogrodzie znajdować śmieci - u mnie przy drodze jesienią jak wycinam kwiaty to też znajduję całe mnóstwo ciekawych śmieci :P po chipsach batonikach po napojach itp itd
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lut 2007, o 13:00
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Oj Guciu :P , wszędzie piszecie że coś się dzieje a ja na swojej działce przez to moje choróbsko nie mogłam być i nawet nie wiem co się tam dzieje.
Fajnie mieć tak blisko siebie kawałek ziemi , bo przynajmniej można sobie popatrzeć co i jak się budzi do życia.
Guciu co niektórzy ludzie są jak z chlewa i nic na to nie poradzisz [ taka już natura ludzka].

Pozdrawiam cieplutko.
Jestem jaka jestem - pozdrawiam serdecznie Jola
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ulu, właściwie to nie wiem, kto powinien ten teren sprzątać, ale wysłałam dzisiaj maile'a do MPO z takim pytaniem. Ciekawa jestem, czy udzielą odpowiedzi?
Karolku, oj przydałby się taki monitoring, pal diabli te śmieci, ale jakie śliczności mogłabym wtedy posadzić!
Jolu, wszyscy o tym paskudnym charakterze wiemy, ale cholera mnie bierze jak muszę codziennie po kimś takim sprzątać, Ciebie pewnie też!
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53

Post »

to kup taką tabliczkę z takim ostrzeżeniem - nie ważne że nie ma ale może to odstraszy choć część śmieciarzy???
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
koza
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 26 lip 2006, o 18:41

Post »

Gucia!!! Dobrze ,że napisałaś!!! Jeszcze lepiej by było gdyby Twoi sąsiedzi tez poparli.....
Karolku! Ta tabliczka to sprytna rzecz !! Może wymyślimy tekst , Gucia znajdzie u siebie wykonawcę a my wespół w zespól sfinansujemy !!!! Bo warto taką inicjatywę wspierać!!!
Ulka buziaki przesyła
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Jestem za i popieram pomysł Kózki :P
Guciu a jakbym mieszkała blisko ciebie to bym ci pożyczyła na kilka dni moją sarcię i ona już by wiedziała co zrobić z takim wandalami :D
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Kochani, jest dobrze !!!
Śmieci posprzątane, bynajmniej nie pomógł mój wczorajszy mail do MPO.
Zdenerwował się właściciel Salonu Mitsubichi Motors, że droga dojazdowa do jego firmy wygląda mało reprezentacyjnie.
Wysłał pracownika i .............póki co, jest czyściutko!!! / zdjęcie w miniaturce, żeby nie zapeszyć/.

Obrazek
Moje wątki
x_B-a
---
Od: 14 lip 2006, o 21:52

Post »

To dziwne Guciu, jak mieszkałam w Kielcach to te sprawy załatwiały panie sprzątaczki. Od wczesnych godzin rannych zamiatały. Może administracja jest do bani.
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Guciu a może ktoś od nich jest na naszym forum i poczytał sobie o tym albo może to z ich firmy ktoś nabroił i musiał po sobie zrobić porządek :P
Awatar użytkownika
anu-la
200p
200p
Od: 19 cze 2007, o 16:44

Post »

Guciu dawno nie zaglądałam do Ciebie, jakoś Nowy Rok jakos bardzo pracowicie się dla mnie zaczął i nie starczyło czasu na spacerowanie po Forum. Przyjmij wyrazy współczucia ;:168. Czas i zbliżająca się wiosna na pewno trochę zaleczy rany.
Zdjęcia Białych Kwiatów były zniewalające, a w walce z tymi co nie maja szaunku dla czyjejś pracy ( mam na myśli wyrzucanie śmieci) jestem z Tobą. 50m od mojego ogrodu postawiono 5 pojemników na śmieci segregowane zapomniano tylko że nalażałoby je opróżniać. Jak to wygląda nie musze opowiadać. :( Dziwne że większość dba o porządek tylko do swojej furtki. O tych co mają bałagan również w swoim obejściu nie wspominam.

Pozdrawiam serdecznie

Anu-La
Awatar użytkownika
atomek
100p
100p
Od: 26 lip 2006, o 23:05

Post »

Guciu pospacerowałam sobie i troszkę poczytałam więc długo ten spacerek trwał jak wycieczka turystyczna ale pięknie masz zagospodarowany ogród i teren wokół - podziwiam Cię i jeszcze rodzinne kłopoty, które trzeba przeżyć. Masz tyle samozaparcia i inwencji w tym co robisz, że Ci zazdroszczę. Tak trzymać. ;:63 ;:63 ;:63 ;:79
Awatar użytkownika
jolciajci
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Guciu gdzie jesteś :o , a może jesteś chora :cry: .
Nie ma cię całe 2 dni i już się niepokoję :x
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Joluś, jestem, jestem, musiałam nadrobić zaległości w malowaniu sufitu na korytarzu. Jeszcze tylko dwie ściany i będzie chwila spokoju.
Do takich, zielonych, marcowych widoków jeszcze ponad 60 dni, ale jest ciepło i zastanawiam sie co robić z takimi chochołami? Może trzeba to poodkrywać? Tym bardziej, że zbyt fachowo ich nie zrobiłam!

Anulko, dziękuję Ci bardzo!
Z tymi śmieciami, to ja mam generalnie jakiegoś pecha! Mój sąsiad, który nie kończy budowy od 15 lat, ma przed garażem stertę wszystkiego co się da. Listę otwiera gruz a śmieci ją kończą/ dobrze, że ten pierwszy nie fruwa wszędzie przy solidniejszym wietrze!/.

Radosiu, cieszę się bardzo, że podobają Ci się moje mini ogródki.
Ostatnio podziwiałam Twoje kwitnące funkie! Moje takie mizerne, czyżby to sprawa zasilania?

Obrazek Obrazek
Obrazek
Moje wątki
Awatar użytkownika
Babopielka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 wrz 2007, o 19:28

Post »

I po co takie piękności pokazujesz :twisted: chcesz żebym się rozchorowała z zazdrości :roll: ;:113 ;:112
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”