Ogród kajbara
Re: Ogród kajbara
KOCHANE MIŁE KOLEŻANKI Nie mogłam odpisywać na bieżąco ponieważ na mojej wsi nie zawsze mam połączenie
BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINY
kasiatt[/b] Kasiu do kawki mam coś mocniejszego z witaminami przyjdż
Klarysa dziękuję za odwiedziny przyjdż po pracy na ploty Justynko czekam
Jagusiu dziękuję za odwiedziny pośpiech szkodzi zdrowiu i nie będziesz miała sił do pracy w ogrodzie
ulikmizajrzyj podam magiczne słowa piosenki
agatka123 miałam słabe połączenie i gości w domu
agrazka żartujesz ale księżyc ma szalony wpływ na nasze życie.
magda2003 Madziu jeżeli będziesz chciała to będę podawać ciekawe daty np.dni kiedy pisze się życzenia itp.
hanka2008 Haniu ja też momentami czuję się bardzo zmęczona
EdytaB Edytko u mnie tez była pleśń pośniegowa dobrze że na małej powierzchni,z kretami walczymy od dawna mąż zakłada specjalne rurki.W ubiegłym roku złapał19 szt.Tuje też będę formować.Piwonie zasilam póżną jeśienią kompostem lub gnojowicą
Jutro będę podcinać wrzosy,tuje, dziś opryskiwałam świerki ,sosny na ochojnika,nektarynki,brzoskwinie,morele przeciw kędzierzawość liśći Sylitem.Jak zdążę to oczyszczę maliny.
BARDZO DZIĘKUJĘ za odwiedziny
Jak uda mi się to wstawię zdjęcie energii którą uchwyciłam na zdjęciu w ogrodzie w roku ubiegłym
BARDZO BARDZO DZIĘKUJĘ ZA ODWIEDZINY
kasiatt[/b] Kasiu do kawki mam coś mocniejszego z witaminami przyjdż
Klarysa dziękuję za odwiedziny przyjdż po pracy na ploty Justynko czekam
Jagusiu dziękuję za odwiedziny pośpiech szkodzi zdrowiu i nie będziesz miała sił do pracy w ogrodzie
ulikmizajrzyj podam magiczne słowa piosenki
agatka123 miałam słabe połączenie i gości w domu
agrazka żartujesz ale księżyc ma szalony wpływ na nasze życie.
magda2003 Madziu jeżeli będziesz chciała to będę podawać ciekawe daty np.dni kiedy pisze się życzenia itp.
hanka2008 Haniu ja też momentami czuję się bardzo zmęczona
EdytaB Edytko u mnie tez była pleśń pośniegowa dobrze że na małej powierzchni,z kretami walczymy od dawna mąż zakłada specjalne rurki.W ubiegłym roku złapał19 szt.Tuje też będę formować.Piwonie zasilam póżną jeśienią kompostem lub gnojowicą
Jutro będę podcinać wrzosy,tuje, dziś opryskiwałam świerki ,sosny na ochojnika,nektarynki,brzoskwinie,morele przeciw kędzierzawość liśći Sylitem.Jak zdążę to oczyszczę maliny.
BARDZO DZIĘKUJĘ za odwiedziny
Jak uda mi się to wstawię zdjęcie energii którą uchwyciłam na zdjęciu w ogrodzie w roku ubiegłym
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
czrownica00 to jest dobry czas na porządki , dziękuję za miłe odwiedziny.Mamy wspólne tematy
Edytko obejrzałam link który podałaś bardzo się wzruszyłam.Psy są wspaniałe.Trafiły do dobrego DOMU.Obejrzałam szczeniaki z Sokolnickiej Doliny -są cudne.CÓRKĘ MASZ PIĘKNĄ pozdrawiam Hania

Edytko obejrzałam link który podałaś bardzo się wzruszyłam.Psy są wspaniałe.Trafiły do dobrego DOMU.Obejrzałam szczeniaki z Sokolnickiej Doliny -są cudne.CÓRKĘ MASZ PIĘKNĄ pozdrawiam Hania
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agatka123
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Haniu
. Malinki oczyszczone skoro czatujesz przed kompem . U nas pogoda się zepsuła i siedzę na forum i oglądam i podglądam....... Wpadnij na Kawkę

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Haniu mam nadzieję, ze internet pozwoli Ci posiedzieć z nami na Forum
Pogoda taka nie bardzo nadająca sie na prace w ogródku, przynajmniej u mnie pada deszcz . Bardzo sie ciesze, ze wczoraj udało mi się dużo pracy zrobić, szczególnie na głównych rabatach kwiatowych 

Agness chciałam wysłać zdjęcia energii i w laptopie popieprzyłam nic mi nie wychodzi.Jestem w k......U mnie jest mżawka zaraz pójdę napowietrzać kompostownik.
agatka 123 na kawę przyjdę ale muszę ochłonąć bo jestem kompletnym de.bi.lem komputerowym
Wczoraj zamówiłam na necie u bogdana w1 róże 5 odmian i jeszcze dwie leszczyny.Stary będzie komentował jak przyjdzie paczka ale ja mam to gdzieś.Jak bym go słuchała to działka byłaby bez kwiatów
POZDRAWIAM Hania
agatka 123 na kawę przyjdę ale muszę ochłonąć bo jestem kompletnym de.bi.lem komputerowym
Wczoraj zamówiłam na necie u bogdana w1 róże 5 odmian i jeszcze dwie leszczyny.Stary będzie komentował jak przyjdzie paczka ale ja mam to gdzieś.Jak bym go słuchała to działka byłaby bez kwiatów
POZDRAWIAM Hania
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
Lubię takie podejście do sprawy
. Mój M też komentuje, ale ja wrzucam na luzik. Czekam na zdjęcia energii .

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Haniu nie przejmuj się ,wiesz o tym, że trening czyni mistrza
Szybciutko nabierzesz wprawy we wklejaniu zdjęć, cierpliwości
Co do kupowanych roślinek, to ja nawet nic nie mówię jak zamawiam, albo kupuję
Mój M wie, że wiele przesyłek wymieniałam się z Forumkami, więc już traci rachubę, czy to przychodzi przesyłka z wymian, czy kupiona. Nawet nie pyta
A ja go nie uświadamiam, bo czego oczy nie widzą tego sercu nie żal

Co do kupowanych roślinek, to ja nawet nic nie mówię jak zamawiam, albo kupuję

- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wczoraj śmiała sie ze mnie kasjerka w jednym ze sklepów -przy kasie okazało się, ze bluzka nie ma kodu i nie mogła nabić na kasę , więc zrezygnowałam z tego zakupu, ale jak skanowała ceny roślinek i coś jej nie grało to powiedziałam, ze tego towaru nie odpuszczę i kupić muszę
Mój M czasem marudzi ale generalnie nie komentuje zakupów. Czasem sam ma jakieś życzenia .

Mój M czasem marudzi ale generalnie nie komentuje zakupów. Czasem sam ma jakieś życzenia .
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Haniu, mój M jest zadowolony jak kupuję jakieś krzaczki z których będzie coś do jedzenia
resztę jakoś toleruje 

- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Haniu wszyscy chwalą i słusznie ,ja też się podpinam do pochwał bo zasłużone.
agatko123 zdjęcia energii na pewno przyślę ,byłam dziś u ciebie ale byłaś bardzo zajęta przygotuj kawę
AGNNES ja się do takiego zachowania męża przyzwyczaiłam .Robię podobnie jak ty.Zawsze tak robiłam.
Edytka b mój mąż bardzo chętnie chciałby abym siedziała w domu gotowała i patrzyła mu w oczy.Fakt ,że zaniedbałam malarstwo.Ostatnio stwierdził,że chyba namaluję grabie,i łopatę.
kasia 1972 Kasiu ciesz się z tego ,że twój mąż akceptuje wszystko co robisz.Wiesz z jednej strony mu się nie dziwię ponieważ ja przeprowadzałam się 9 razy i to były moje pomysły.Dlatego już jest uczulony na moje pomysły
Lucy2na dziękuję za odwiedziny wpadnę do ciebie na herbatkę
Tacca również dziękuję za miłe słowa odwiedzę cię
MIŁE PANIE 17 MARCA o godz.20,56--do 21,53 w tym czasie nie powinno się podejmować ważnych decyzji
19 o godz.19,10---do 21,03
21 o godz.19,35---do20,17
23 o godz.21,08---do 21,45
26 o godz.2,35-----do2,57
28 0 godz.5,17-----do13,oo
31 o godz.0,21----do0,38
W tych dniach są puste fazy księżyca i nie należy podejmować ważnych decyzji życiowych bo mogą być w skutkach fatalne
Pozdrawiam Hania
AGNNES ja się do takiego zachowania męża przyzwyczaiłam .Robię podobnie jak ty.Zawsze tak robiłam.
Edytka b mój mąż bardzo chętnie chciałby abym siedziała w domu gotowała i patrzyła mu w oczy.Fakt ,że zaniedbałam malarstwo.Ostatnio stwierdził,że chyba namaluję grabie,i łopatę.
kasia 1972 Kasiu ciesz się z tego ,że twój mąż akceptuje wszystko co robisz.Wiesz z jednej strony mu się nie dziwię ponieważ ja przeprowadzałam się 9 razy i to były moje pomysły.Dlatego już jest uczulony na moje pomysły
Lucy2na dziękuję za odwiedziny wpadnę do ciebie na herbatkę
Tacca również dziękuję za miłe słowa odwiedzę cię
MIŁE PANIE 17 MARCA o godz.20,56--do 21,53 w tym czasie nie powinno się podejmować ważnych decyzji
19 o godz.19,10---do 21,03
21 o godz.19,35---do20,17
23 o godz.21,08---do 21,45
26 o godz.2,35-----do2,57
28 0 godz.5,17-----do13,oo
31 o godz.0,21----do0,38
W tych dniach są puste fazy księżyca i nie należy podejmować ważnych decyzji życiowych bo mogą być w skutkach fatalne
Pozdrawiam Hania
Zapraszam
Moj Ogrod
Moj Ogrod
- agrazka
- Przyjaciel Forum
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
ło matko, taką wiedzę posiadać to skarb. Oczywiście nie zapamiętam, ale nie podejmę żadnych decyzji w godzinach wieczornych 

serdecznie - Grażyna - Mój ogród...
- Kasia1972
- 500p
- Od: 18 paź 2008, o 19:48
Haniu, w takim razie żadnych ważnych decyzji po godzinie 19 nie podejmę
Czy dobrze zrozumiałam, że Ty malujesz? Łał, proszę o fotkę Twoich dzieł. Nawet, jeśli to miałaby byc łopata czy grabie 

Byłam tu
Pięknie komponujesz drzewa i krzewy w ogrodzie.
Rozbawiło mnie, Haniu, Twoje stwierdzenie, że 51 drzew to jeszcze nie sad
To co ja mam tam, gdzie rośnie kilka moich? O rany, nawet nie wiem ile mam drzewek w sadku
Będę liczyć z pamięci... wyszło mi, że może mam 10 drzewek owocowych, choć niektóre co roku zredukowane do 30 cm (mróz, zwierzęta) 

Rozbawiło mnie, Haniu, Twoje stwierdzenie, że 51 drzew to jeszcze nie sad