Moja przestrzeń - koza
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
może nie jestem dziewczynąą ale sprubuję wyjaśnić -
sprawdzaj z jakim rozszerzeniem zapisujesz - gify zapisuje się z rozszerzeniem .gif a nie .jpg jak obrazki
i jak klikniesz prawym guzikiem myszki to zaznacz - zapisz jako - sprawdź rozszerzenie i potwierdź - powinno być ok
sprawdzaj z jakim rozszerzeniem zapisujesz - gify zapisuje się z rozszerzeniem .gif a nie .jpg jak obrazki
i jak klikniesz prawym guzikiem myszki to zaznacz - zapisz jako - sprawdź rozszerzenie i potwierdź - powinno być ok

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- k-c
- Przyjaciel Forum
proszę bardzo
jeśli byś miała jakieś problemy to wal śmiało
również na pw 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ulko, mnie się też nie ruszają, jak wstawiam przez Fotosika ( nie tylko mnie).
Jak chcesz żeby się ruszały, to musisz użyć albo Image Shek (czy jakoś tak? - nie wiem jak to się pisze), albo wklejać tu http://profession.pl/skrypty/upl.php.
Jak chcesz żeby się ruszały, to musisz użyć albo Image Shek (czy jakoś tak? - nie wiem jak to się pisze), albo wklejać tu http://profession.pl/skrypty/upl.php.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 22 sty 2006, o 11:50
- k-c
- Przyjaciel Forum
ale najłatwiej to jest skopiować adres docelowy obrazka ze strony
i pisząc post naxcisnąć guzik img wkleić adres zdjęcia i znów nacisnąć guzik img i przed tym wciśnięciem lub po nim można pisać treść postu - szybko łatwo i bez kłopotu (no chyba że właściciel strony z której mamy linka usunie to zdjęcie
)
i pisząc post naxcisnąć guzik img wkleić adres zdjęcia i znów nacisnąć guzik img i przed tym wciśnięciem lub po nim można pisać treść postu - szybko łatwo i bez kłopotu (no chyba że właściciel strony z której mamy linka usunie to zdjęcie

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
Witam.
Urszulo koza tutaj masz adres gdzie znajdziesz gotowe ruchome gify na każdą okazję,
jak znajdziesz to co Ci się podoba klikasz na niego lewym klawiszem myszki, jak się
wczyta duży kopiujesz dolny link pod gifem, i wklejasz do postu.
Nie potrzebujesz ani fotosika ani ImageShack.
Pozdrawiam, Krzysztof.
Urszulo koza tutaj masz adres gdzie znajdziesz gotowe ruchome gify na każdą okazję,
jak znajdziesz to co Ci się podoba klikasz na niego lewym klawiszem myszki, jak się
wczyta duży kopiujesz dolny link pod gifem, i wklejasz do postu.
Nie potrzebujesz ani fotosika ani ImageShack.
Pozdrawiam, Krzysztof.