Moje roślinki
Re: Moje roślinki
DUBELEKK
DUBELEKK
Przepraszam za tyle postów, ale przyciął mi się internet na chwilę i zdublowało wysyłanie
Pięknie u Ciebie - wiosenne kolory
Chciałabym się zapytać o tą gerberę - widziałam je czasami i tak się zastanawiam, czy ona może rosnąć sobie w doniczce cały czas? Nie trzeba jej przesadzić do ogrodu albo co? Ona jest wieloletnia? Bardzo mi sie podoba

Pięknie u Ciebie - wiosenne kolory

Chciałabym się zapytać o tą gerberę - widziałam je czasami i tak się zastanawiam, czy ona może rosnąć sobie w doniczce cały czas? Nie trzeba jej przesadzić do ogrodu albo co? Ona jest wieloletnia? Bardzo mi sie podoba

- Aneczka82
- 200p
- Od: 5 paź 2010, o 19:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasia86 pisze:Przepraszam za tyle postów, ale przyciął mi się internet na chwilę i zdublowało wysyłanie![]()
Pięknie u Ciebie - wiosenne kolory![]()
Chciałabym się zapytać o tą gerberę - widziałam je czasami i tak się zastanawiam, czy ona może rosnąć sobie w doniczce cały czas? Nie trzeba jej przesadzić do ogrodu albo co? Ona jest wieloletnia? Bardzo mi sie podoba![]()
Nie mam doświadczenia z gerberą. Wiem że można ją w doniczce hodować cały rok i przy odpowiednich warunkach może też cały czas kwitnąć.Z tego co wyczytałam jest wieloletnia.Można ją również wysadzić do ogrodu latem ale na zimę trzeba ją zabrać.
Na dubelki jest świetna rada..`
Kasiu, edytuj te, które chcesz usunąć zamiast tekstu wpisz dużymi , drukowanymi literami hasło: dubelekk /przez dwa `k` właśnie.
Moderki je usuną automatycznie
Kasiu, edytuj te, które chcesz usunąć zamiast tekstu wpisz dużymi , drukowanymi literami hasło: dubelekk /przez dwa `k` właśnie.

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Aneczka82 bardzo dziękuję za wyjaśnienie. Poszukam, może jeszcze będą - namówiłaś mnie

Bardzo Ci dziękuję za radę - nie wiedziałam, że tak możnamaribat pisze:Na dubelki jest świetna rada..`

- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu gerbera pięknie kwitnie, grudnik także, a ten biały falek cudny, na ślicznie rozmieszczone kwiatki.
Aniu gerberka urodziwa :P grudniczki też a storczykami zawsze się zachwycam
Kasiu - chwile to potrwa, ale z pewnością pomoże

Kasiu - chwile to potrwa, ale z pewnością pomoże

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu czyżbyś mi zazdrościła? Śliczny kolorek i też widzę , że wisi na kwietniku. Ja moje kupiłam na przecenie po 1 zł, były padnięte ale jak dostały wody to wieczorem już odżyły. Są już nowe w kauflandzie, czekam aż coś przecenią.
- Aneczka82
- 200p
- Od: 5 paź 2010, o 19:50
Tobie oczywiście ale pozytywniemis20 pisze:Aniu czyżbyś mi zazdrościła? Śliczny kolorek i też widzę , że wisi na kwietniku. Ja moje kupiłam na przecenie po 1 zł, były padnięte ale jak dostały wody to wieczorem już odżyły. Są już nowe w kauflandzie, czekam aż coś przecenią.

- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
hahahaha czyzby lidlowy ten zakup? ja rowniez mam taki
zajrzyj do mnie