Ogródek Agnieszki72 cz.5

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogródek Agnieszki72 cz.5

Post »

ewkapaw pisze:Grażyna te pełne śnieżyczki jesienią miał pan Pajda w swojej ofercie . Musisz poczekać i sprawdzić czy i tej jesieni będzie w sprzedaży .
Już mam opakowanie ;:138 :heja jedna Dobra Wróżka się zlitowała...
a do P. Pajdy na pewno się odezwę...czy to on likwiduje ogród :?:
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Aguś, chciałeś się zameldować w nowej części :) wspaniała wiosna w Twoim ogrodzie i tylko czekać na kolejne odsłony :) teraz mi się przypomniało przy Twoich krokusach, że ja mam coś ciekawego od naszej Ewci, tylko gdzie ja je posadziłem :D :D dopiero jak zakwitną to ustalę ;)
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

agnieszka72 pisze: Agness przypomnij mi proszę :oops: to u ciebie poczta zapodziała paczkę z pełnymi przebiśniegami? Muszę wspomnieć że bardzo ładnie znowu się rozrosły i już mam 2 spore kępki.
Aguś, tak to do mnie nie dotarły :roll: ale później wysłałaś mi ponownie :D czekam aż wykiełkują , z wielką niecierpliwością i zaciskam kciuki, żeby się pokazały :roll: Podobają mi się niesamowicie. Mam słabość do takich maluszków, a one wyjątkowo piękne :D Troszkę się martwię, bo jeszcze nic nie widać, a u Ciebie już nawet kwitną :shock:
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Och kolejny wąteczek... to już musi być wiosennie :) i te pierwsze kwiatuszki... niedługo będzie tak pięknie ;:138
Soczewka
1000p
1000p
Od: 9 mar 2010, o 10:35
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Przepiękne przebiśniegi i krokusy. Ja zawsze sobie przypominam wiosną, że powinnam zakupić więcej tych kwiatów. Niestety na jesieni wylatuje mi zgłowy ;:223.
I zazdroszczę tej wiosny w ogrodzie u mnie jeszcze nic nie kwitnie a doczekać się nie mogę bardzo ;:65 ;:65
Pozdrawiam Monika
Zapraszam do mojego ogrodu
marzenaF
1000p
1000p
Od: 24 sie 2009, o 11:06

Post »

Byłam i co mam tylko przebiśniegi,krokusów u mnie niet :( Nadwrężyłam nadgarstek bo wzięłam się za wycinanie suszek pozimowych :roll: Jutro jak tylko zaświeci słonko jadę ,dalej walczyć,trzeba dokończyć kopanie namiotu :wink:
pozdrawiam zielono zakęconych Marzena:)
Spełnione marzenie Marzenki
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Oooooo nowy wąteczek...melduję się więc :wit
To poletko żurawkowe bardzo miłe dla oka...a żurawki mogą uzależnic...oj mogą :roll:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

agnieszka72 pisze: Agness przypomnij mi proszę :oops: to u ciebie poczta zapodziała paczkę z pełnymi przebiśniegami? Muszę wspomnieć że bardzo ładnie znowu się rozrosły i już mam 2 spore kępki.
Jak masz nadmiar to ja chętnie przygarnę ;:108
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Nie przed noskiem zamknęłaś mi furtkę , tylko w ogóle razem ze mną zamknęłaś poprzedni wątek , bo ja w nim siedziałam . Nic to , przelazłam przez płot ;:1 ;:211 . Fajnie wśród żurawek wyglądałyby trawy , nie z tych wysokich , typu miskant , ale turzyce , rozplenice , kostrzewy itp.. Dodają lekkości i elegancji rabacie .
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38

Post »

Już się cieszę , że niedługo będzie można obserwować rozwijające się żurawki i im podobne.
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Olu żurawki jeszcze tydzień może dwa przy tej pogodzie ruszą z kopyta :D .Akurat tyle potrzebuję żeby posprzątać a potem już tylko leżę i się gapię :lol: .

Jagódko oj nie kuś kobieto :? .A na płot to lepiej uważaj-pordzewiały miejscami -żebyś w różyce moje nie wpadła ;:128 . Ophiopogon nigra u mnie rośnie,trawka jakaś też się znajdzie.Generalnie kupię coś co mi się podoba(bądź wymienię) ale bez szaleństw :wink: .

Izuś na razie nie zamierzam dzielić pierwiosnków ale jak się zdecyduję to wystawię razem z żurawkami.....w innym wątku :wink: .

Grażynko myślę że za 2 tygodnie będę już mogła żurawki pokazać więc serdecznie zapraszam :D .

Marzenko muszą być-może czas na okulary :wink: .Nie wierzę że u ciebie zimniej.

Witaj Moniko :D .U mnie też dużo ich nie ma -a jeśli już to zawsze coś mi do głowy strzeli-np.dziś stwierdziłam że krokusy będą rosły kolorami(pod każdym drzewem inne :lol: ).

Alu tak jak piszesz-dziś zapowiadali piękny i ciepły dzień w całym kraju-mam nadzieję że i u ciebie wiosennie się zrobiło?

Agness wiosenka u ciebie się spóźnia-ale one muszą wyjść innej opcji nie ma.

Sylwku no mam nadzieję że przy dzisiejszej pogodzie zlokalizowałeś krokusy?

Grażynko ale ty szybka jesteś :shock: .A z tego co wiem to nie on.

Gieniu może chłodniej u ciebie-pewnie jeszcze wyjdą.

A dziś.........ciężka praca.Wykopałam moje utrapienie(znaczy na metr ziemia rozmarznięta) które to drapało mnie niemożebnie i albo będzie sobie radzić w wiaderku albo pójdzie z dymem (straszna susza u mnie)
Obrazek
Poprzesadzałam zadołowane żurawki,sprzątnęłam część rabat.I tradycyjnie kilka fotek:
Obrazek

Obrazek

Obrazek
:wit
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Aguś, jutro będę ich szukać :) widzę, że u Ciebie dzień minął pracowicie :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Agnieszko ale Ty masz kępę tych śnieżyc o pełnych kwiatkach .
Wyszły już listki tych zamówionych jesienią 6 cebulek z Lilipolu , ale wyszły tylko 4 ,żeby tylko były pełne .
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

No , Agnieszko kawał roboty odwaliłaś . Ja jutro zabieram się do grzebania . Ech , jak mi tego brakuje ;:223 .
No , pomaluj jeszcze to ogrodzenie , ale najpierw oczyść z rdzy , bo jakiegoś paskudztwa się nabędę skacząc drugim razem przez płot :;230 .
Przebiśnieg " Flore Pleno " i krokusy cudowne ;:138 .
Awatar użytkownika
mieciak49
1000p
1000p
Od: 13 paź 2010, o 18:01

Post »

Witam wiosennie i od razu oślepiły mnie Twoje przebiśniegi pełne,przecudowne kwiaty,te połączenie białego z zielonym,a jak wdzięcznie wychodzą na zdjęciach,już dawno miałam je sobie sprawić ale jakoś nigdy nie pchały mi się w sklepach przed oczy,czyli nie ma ich za często,na jesień to naprawię.Dziś pięknie wiosenkę było czuć,czy niedługo będę mogła uśmiechnąć się do Ciebie żurawkowo?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”