Obiecane zdjęcia

A jakie pnącza na mur byś mogła polecić (oprócz winobluszcza)?ewamaj66 pisze:Masz mnóstwo pięknych miejsc-tylko sadzić. Już widzę oczami duszy pnącza na ścianach zabudowań(o ile M się zgodzi- mój się nie daje). Ja zaczynając siałam byliny, z dosyć dobrym skutkiem-ostróżki, mydlnicę, len trwały, szarotkę, dzwonek karpacki. Może to żadne cuda, ale ja je lubię.

A wszędzie powojniki, bo lubię. W tym roku "wywalczyłam" jedną ścianę garażu i posadzę pod nią powojniki
  A wszędzie powojniki, bo lubię. W tym roku "wywalczyłam" jedną ścianę garażu i posadzę pod nią powojniki   I różę
  I różę  Problem może być tylko z podpórkami, ale jeszcze się nie martwię.
 Problem może być tylko z podpórkami, ale jeszcze się nie martwię.

, muszą się mieć na baczności w zasięgu jej zmysłów, szkoda tylko, że na ślimaki nie poluje
 , muszą się mieć na baczności w zasięgu jej zmysłów, szkoda tylko, że na ślimaki nie poluje  

. Ale masz duży ogród , z pięknymi drzewami  . Uważaj na winobluszcz , bo u mnie tak się zadomowił, że rośnie silniej jak perz , ale sekator w dłoń i daję radę. Uwielbiam jak pięknie przebarwia się jesienią.  Widzę , że nakupiłaś ogrom nasionek , będę podglądać Twoje zmagania  Pozdrawiam .
  . Ale masz duży ogród , z pięknymi drzewami  . Uważaj na winobluszcz , bo u mnie tak się zadomowił, że rośnie silniej jak perz , ale sekator w dłoń i daję radę. Uwielbiam jak pięknie przebarwia się jesienią.  Widzę , że nakupiłaś ogrom nasionek , będę podglądać Twoje zmagania  Pozdrawiam .
 ,
 , 

Za miedzą...i troszkę dalej.
     Za miedzą...i troszkę dalej.
 .  Super, że masz drzewa. Drzewa to podstawa (a raczej rama ogrodu). Niektórzy jeszcze wieki będą czekać na swoje
.  Super, że masz drzewa. Drzewa to podstawa (a raczej rama ogrodu). Niektórzy jeszcze wieki będą czekać na swoje  .
 .