Myślę że roślinki w dobrej kondycji przetrwały zime i mrozy
 Lawenda wygląda dużo lepiej niż moja po zimie
 Fotka z Chopinem mi się nie otwiera ( odświeżam, odświeżam i nic) ale może tak jak piszą dziewczyny - nie będzie z nią tak źle ?

Czy bukszpany lubią zasadową glebę? Nabyłam w Lidlu dwa worki mączki kostnej- wpływ tego forum, bo na który wątek nie weszłam, to wszyscy się chwalili, że właśnie kupili
  Czy bukszpany lubią zasadową glebę? Nabyłam w Lidlu dwa worki mączki kostnej- wpływ tego forum, bo na który wątek nie weszłam, to wszyscy się chwalili, że właśnie kupili  Nie chciałam być gorsza, a teraz szukam pod co najlepiej tą mączkę sypać i kiedy, i nic konkretnego nie mogę znaleźć
 Nie chciałam być gorsza, a teraz szukam pod co najlepiej tą mączkę sypać i kiedy, i nic konkretnego nie mogę znaleźć  No i co jeszcze popiołem drzewnym można podsypać oprócz lewendy? Irysy? Skoro nie lubia azotu, może popiół im podpasi... Nazmierałam 60l...
 No i co jeszcze popiołem drzewnym można podsypać oprócz lewendy? Irysy? Skoro nie lubia azotu, może popiół im podpasi... Nazmierałam 60l...

, że potas świetnie wpływa na obfitość kwitnienia. Szkoda, że nie mam kominka
, że potas świetnie wpływa na obfitość kwitnienia. Szkoda, że nie mam kominka  ...
 ...

Jestem ciekawa jak to kosztowo wychodzi?
 Jestem ciekawa jak to kosztowo wychodzi?