teraz tylko czekać na słoneczko i rozwiną pączki.
 teraz tylko czekać na słoneczko i rozwiną pączki.Ogródek AGNESS cz.7
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS cz.7
Zgadza się , u mnie też ciemierniki to obrez nędzy, za to ranniki przetrwały bez uszczerbku  teraz tylko czekać na słoneczko i rozwiną pączki.

teraz tylko czekać na słoneczko i rozwiną pączki.- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Musiałam chyba kupić ziemię z jakimiś chwastami, bo niemożliwe,żeby w jednym naczynku te hosty już coż wypuściły?

- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Aga, u Ciebie zawsze kolorowe fotki

- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
Co to za różowe cudeńka na ostatniej fotce .  

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jagódko u mnie też dziś cały dzień mży, czasami troszkę sypie śnieg, jest szaro i smutno. Ale pochmurność dzisiejszego dnia łagodzą śliczne żółciutkie kwiatuszki ranników, które wystawiają główki spod śniegu  

Jolu u mnie identyczna sytuacja, ciemierniki obawiam sie, że przynajmniej niektóre , mają zniszczone pąki, a ranniki pięknie przetrwały pod śniegową kołderką 

Małgosiu raczej niemożliwe, byłoby za wcześnie. Ale niedługo pewnie się pokażą 

Aguś, bo ja kocham kolor, zdjęć zimy nie robiłam wcale, czekam na kwiatuszki...... i już są ranniczki 

Jolu to zawilec wielosieczny, uroczy kwiatuszek

Jolu u mnie identyczna sytuacja, ciemierniki obawiam sie, że przynajmniej niektóre , mają zniszczone pąki, a ranniki pięknie przetrwały pod śniegową kołderką

Małgosiu raczej niemożliwe, byłoby za wcześnie. Ale niedługo pewnie się pokażą

Aguś, bo ja kocham kolor, zdjęć zimy nie robiłam wcale, czekam na kwiatuszki...... i już są ranniczki

Jolu to zawilec wielosieczny, uroczy kwiatuszek

- malgocha1960
Też mi sie tak wydawało,ale na razie chyba nie bedę wyrywać, bo cos za równo to wzeszło.Jak podrośnie, wkleję, może rozpoznasz?

- AGNESS
Małgosiu nie wyrywaj na razie, zobaczymy co się okaże. Chociaż byłoby to naprawdę w błyskawicznym tempie, jak na jakichś dopalaczach  
   Sieweczki host są takie dość charakterystyczne, tak, że jak to one, to rozpoznamy na pewno
 Sieweczki host są takie dość charakterystyczne, tak, że jak to one, to rozpoznamy na pewno  

- 
				dawidbanan
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
Ale Ty gnębisz nas tymi ślicznymi kwiatami i zdjęciami..

- bratek158
- 500p 
- Od: 28 lis 2010, o 14:57
- Kontakt:

spacerowałam po Twoim ogródeczku

widzę wiele zgromadzonych pięknych roślinek

mam pytanie czy zbierałaś może nasionka pysznogłówki i astra alpejskiego rozglądam się jakiś czas za tymi roślinkami

- AGNESS
Dawidku mam nadzieję, ze pozytywnie   

Witaj Bratku Miło Cię gościć
  Miło Cię gościć   Nasionek niestety nie zbierałam, ponieważ przeważnie ogławiam przekwitające roslinki, ale jeśli masz cierpliwość poczekać, to zbiorę w przyszłym roku
 Nasionek niestety nie zbierałam, ponieważ przeważnie ogławiam przekwitające roslinki, ale jeśli masz cierpliwość poczekać, to zbiorę w przyszłym roku 

Witaj Bratku
 Miło Cię gościć
  Miło Cię gościć   Nasionek niestety nie zbierałam, ponieważ przeważnie ogławiam przekwitające roslinki, ale jeśli masz cierpliwość poczekać, to zbiorę w przyszłym roku
 Nasionek niestety nie zbierałam, ponieważ przeważnie ogławiam przekwitające roslinki, ale jeśli masz cierpliwość poczekać, to zbiorę w przyszłym roku 
- malgocha1960
Agnieszko,już się wyjaśniło dzięki Malinie jak spytała mnie czy wzeszły mi nasiona szarłatu.Stare babsko nie wsadziłam oznaczników w te nasiona będąc pewna,że zapamiętam, a to już nie ten wiek niestety. To jest szarłat, który zakiełkował po 3 dniach.

- bodzia3012
- Od: 10 wrz 2009, o 08:41
- AniaDS
- Od: 23 sie 2008, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tak szybko?malgocha1960 pisze:Agnieszko,już się wyjaśniło dzięki Malinie jak spytała mnie czy wzeszły mi nasiona szarłatu.Stare babsko nie wsadziłam oznaczników w te nasiona będąc pewna,że zapamiętam, a to już nie ten wiek niestety. To jest szarłat, który zakiełkował po 3 dniach.

- FRAGOLA
- 1000p 
- Od: 4 cze 2010, o 09:34
Aga ja mam lobelię czerwoną i różową.Okryłam gałązkami z jesienią ściętych iglaków i kartonami.Miały się dobrze przez cały czas dopóki był śnieg(listki były zielone,żywe,jędrne)po tych lutowych ociepleniach a póżniej ponownych przymrozkach w bezśnieżne dni wyglądają...a raczej nie wyglądają...chyba zmarzły bo nie ma po nich śladu  Ciągle jednak mam nadzieję że jednak z korzenia może odbiją,bo podobnie wygląda wiele roślinek...nie chcę myślec że je wszystkie straciłam
 Ciągle jednak mam nadzieję że jednak z korzenia może odbiją,bo podobnie wygląda wiele roślinek...nie chcę myślec że je wszystkie straciłam 

Ciągle jednak mam nadzieję że jednak z korzenia może odbiją,bo podobnie wygląda wiele roślinek...nie chcę myślec że je wszystkie straciłam