Ogródek EdytyB - 2
- maniusika
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 18 mar 2009, o 20:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek EdytyB - 2
U mnie słoneczko świeci wiosennie ale na w ogródku jeszcze dużo śniegu  ,, jednak już do wiosny niedaleko ..

- EdytaB
- Od: 1 sty 2009, o 12:19
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale ja napisałam, że 

póki co pocieszam sie zakupami na all

EdytaB pisze: Czekam ...czekam....czekam

póki co pocieszam sie zakupami na all
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Edytko te zakupy to chyba zbiorowa terapia po zimie   

- EdytaB
Oj tak - tak lepiej na sercu - nie wiem gdzie posadzić ale co tam   One wszystkie tak pięknie na tych fotka wyglądają
 One wszystkie tak pięknie na tych fotka wyglądają  

Witaj Edytko wpadłam do ciebie z rewizytą.Nie obejrzałam całej części pierwszej bo zaraz muszę wyjść. Czytając drugą część chciałam ci powiedzieć a chyba o tym wiesz ,że niektórzy ludzie to POTFORY .Czytając co stało się z twoim psiakiem rozbolała mnie głowa bo rozumiem co to znaczy.Ja przeżyłam podobną sytuację z moim psem KAJBAREM.Mój miły sąsiad {wiem nawet który} otruł mojego ukochanego psa .Pies się strasznie męczył jak odchodził.Ja na dodatek w domu byłam sama mąż wyjechał.To trudno opisać.Wiesz za rękę nie złapałam.Miał powód ponieważ moja suka ALMA kiedyś zagryzła mu suczkę.Mogłabym zrobić mu krzywdę {energią}ale tego nie zrobiłam.Jeżeli możesz to pokaż zdjęcia psów.Bo nie mogę się doczekać widziałam tylko jednego.Mam kotkę  Franię i kota Gacka {Gacek poszedł na randkę} .Cieszę się ,że. jestem z wami.Edytko dokładnie przejże twoje wątki  pozdrawiam i przepraszam ,że ci trułam       Hania

Moj Ogrod

Moj Ogrod
- EdytaB
Wutaj u mnie   

i na 100% nie trujesz : ogród i zwierzaki to 2 moje ukochane tematy do rozmówkajbar pisze: .Edytko dokładnie przejże twoje wątki pozdrawiam i przepraszam ,że ci trułam Hania

- agrazka
- Przyjaciel Forum 
- Od: 22 maja 2005, o 23:39
- Kontakt:
jak czytam te wasze posty to aż się skóra jeże, jak można świadomie otruć psa 
Cos ostatnio tylko nieszczęścia psie widzę, a ja chcę już wiosny może będzie inaczej

Cos ostatnio tylko nieszczęścia psie widzę, a ja chcę już wiosny może będzie inaczej

serdecznie - Grażyna    - Mój ogród...

Witaj Edytko nadrabiałam zaległości i spacerowałam po twoim ogrodzie.Włożyłaś mnóstwo pracy i serca.Chciałam zapytać jak się ma twój tulipanowiec .Czytałam ,że kupiłaś canny.Ja też zaszalałam kupiłam 7 gatunków .Mój mąż stwierdził,że chyba coś ze mną jest nie tak .Jak urosną to mogę się z tobą wymienić jeżeli będziesz chciała.Jutro 12 III zaczyna się I kwadra o godz. 23,48 jeżeli chcesz się więcej dowiedzieć zajrzyj do mnie pozdrawiam   Hania

Moj Ogrod

Moj Ogrod
- Wanda7
- -Moderator Forum-. 
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko, witam. Pytałąm cię już w swoim wątku, ale chyba nie przeczytałaś, więc zapytam cię u ciebie. Mówisz, że trzeba często dawkować nadmanganian potasu. To znaczy co ile czasu? Ja kupiłam ten środek, ale jeszcze nie zastosowałam.

- EdytaB
W tamtym roku dawałam co miesiąc , uwiąd mocno zaatakował moje wielkokwiatowe powojniki.wanda7 pisze:Edytko, witam. Pytałąm cię już w swoim wątku, ale chyba nie przeczytałaś, więc zapytam cię u ciebie. Mówisz, że trzeba często dawkować nadmanganian potasu. To znaczy co ile czasu? Ja kupiłam ten środek, ale jeszcze nie zastosowałam.
W tym roku jak tylko pojawią sie pierwsze pąki liściowe też podsypię, ziemia zimna, mokra grzyby mają raj.
- pamelka
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
Edytko sypiesz rozkruszone tableki, czy podlewasz rozpuszczonymi w wodzie, gdzieś czytałam i o takim sposobie 

- EdytaB
sypię i lekko mieszam z ziemią - podlewam, powoli się będa rozpuszczały w ziemipamelka pisze:Edytko sypiesz rozkruszone tableki, czy podlewasz rozpuszczonymi w wodzie, gdzieś czytałam i o takim sposobie
- Agawa
- 1000p 
- Od: 4 wrz 2008, o 10:33
Edytko .. no dobrze zjawiam sie  I miło oj miło, że pamiętasz
 I miło oj miło, że pamiętasz  Mam strasznie dosyć zimy..a wiosna tak jakoś strasznie się opóźnia
 Mam strasznie dosyć zimy..a wiosna tak jakoś strasznie się opóźnia 

I miło oj miło, że pamiętasz
 I miło oj miło, że pamiętasz  Mam strasznie dosyć zimy..a wiosna tak jakoś strasznie się opóźnia
 Mam strasznie dosyć zimy..a wiosna tak jakoś strasznie się opóźnia 
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
OOOOO   i Lidzia już sie pokazała . Dobrze tak czasem zajrzeć i dowiedzieć się ciekawych rzeczy np o nadmanganianie . Myślałam ,że tylko 1 raz trzeba go stosować . Jak tam lila piekność przezimowała Edytko mam nadzieję ,że dobrze ,gdyż to taki terminator różany
 i Lidzia już sie pokazała . Dobrze tak czasem zajrzeć i dowiedzieć się ciekawych rzeczy np o nadmanganianie . Myślałam ,że tylko 1 raz trzeba go stosować . Jak tam lila piekność przezimowała Edytko mam nadzieję ,że dobrze ,gdyż to taki terminator różany

i Lidzia już sie pokazała . Dobrze tak czasem zajrzeć i dowiedzieć się ciekawych rzeczy np o nadmanganianie . Myślałam ,że tylko 1 raz trzeba go stosować . Jak tam lila piekność przezimowała Edytko mam nadzieję ,że dobrze ,gdyż to taki terminator różany
 i Lidzia już sie pokazała . Dobrze tak czasem zajrzeć i dowiedzieć się ciekawych rzeczy np o nadmanganianie . Myślałam ,że tylko 1 raz trzeba go stosować . Jak tam lila piekność przezimowała Edytko mam nadzieję ,że dobrze ,gdyż to taki terminator różany- EdytaB
Jadzia jest kila zielonych pędów więc zapowiada się raj dla moich oczu 
Lidzia witaj ....każdy teskni za ciepłymi dniami , więc ja humor poprawiam na zakupach ogrodniczych .
Muszę kilka fotek ogrodu zrobić ale , że wracam późno to szarówka na dworzu już jest i foty by wyszły kiepskie.
Z pleśnią na trawniku musze jeszcze powalczyć i założyć 2 małe rabatki, jedną pod srebrnym świerkiem, jedną pod tują.

Lidzia witaj ....każdy teskni za ciepłymi dniami , więc ja humor poprawiam na zakupach ogrodniczych .
Muszę kilka fotek ogrodu zrobić ale , że wracam późno to szarówka na dworzu już jest i foty by wyszły kiepskie.
Z pleśnią na trawniku musze jeszcze powalczyć i założyć 2 małe rabatki, jedną pod srebrnym świerkiem, jedną pod tują.