Czy ma ktoś z Was doświadczenia z tą pieknością

.Już trzeci rok mnie ćwiczą.W pierwszym miały wszystko co chciały,eksponowane stanowisko-zakwitły póżno, na 3 pędach.Reszta cebul owszem urosła, ale ZERO kwiatów.Drugi rok,zlekceważyłam i posadziłam w cieniu za gruszą.Nawet lepiej było--> 5 kwiatów.
 .Już trzeci rok mnie ćwiczą.W pierwszym miały wszystko co chciały,eksponowane stanowisko-zakwitły póżno, na 3 pędach.Reszta cebul owszem urosła, ale ZERO kwiatów.Drugi rok,zlekceważyłam i posadziłam w cieniu za gruszą.Nawet lepiej było--> 5 kwiatów. na podobnym stanowisku.Cebule marnieją,mimo nawożenia.Już też nie wiem jak je prowadzić.
  na podobnym stanowisku.Cebule marnieją,mimo nawożenia.Już też nie wiem jak je prowadzić. 

Kwitnie
 Kwitnie   

,a..... jeszcze dobrze popytaj koleżanki jaki system nawożenia stosują.Pytam,bo  już to kwitnienie słąbiutkie  zniechęciło mnie mocno,a gdy zobaczyłam donicę w kwiatach i wielkość rzeczywistą  kazdego kwiatka na kiermaszu ,to podłamałam się zupełnie.Ja miałam połowę wielkości,choć też ładne.
 ,a..... jeszcze dobrze popytaj koleżanki jaki system nawożenia stosują.Pytam,bo  już to kwitnienie słąbiutkie  zniechęciło mnie mocno,a gdy zobaczyłam donicę w kwiatach i wielkość rzeczywistą  kazdego kwiatka na kiermaszu ,to podłamałam się zupełnie.Ja miałam połowę wielkości,choć też ładne. do tych kwiatów.
 do tych kwiatów. na więcej wieści
 na więcej wieści