Oryginalny film też jest ale .... ten złodziejaszek ma tam działkę od 40 lat i bezczelnie wszystkich okrada .
Ja jestem za tym jak i większość sąsiadów z naszego sektora żeby go usunęli z naszych działek ale mąż jest tego zdania że to nie będzie przeszkodą żeby dalej okradać sąsiadów .
Ale od tej poty jak filmik okazał się na youtube bał się kraść
Zobaczymy co będzie w tym roku .
Najgorsze to że złodziej jak nas okrada jest nietykalny , przecież nic nie zrobisz a jak zrobisz będziesz za to odpowiadać .
A to że on kradnie pomidory i ogórki to mała szkodliwość ........
Jeszcze dodam że jak już było wiadomo kto nas okrada , mąż przesiedział całą sobotę w naszej altance z kamerą w oczekiwaniu na złodzieja(chciał mieć dowody) . Jak już chciał wracać do domu , patrzy wchodzi do nad na działkę chłopak i dziewczyna , zaczynają rwać śliwki i jeść .
Przecież jak pojedzą śliwki nam nie ubędzie , więc mąż cicho siedział ale kamera nagrywała . W pewnym momencie chłopak mówi do dziewczyny że zobaczy czy niema w altance węgla bo mu się skończył
Otworzył drzwi a tam stoi mój mąż z kamerą , dziewczyna pierwsza uciekła i zostawiła go a mąż za uszy wyciągnął gościa z naszej działki , złodziej uciekł tylko bluza została
Z nagrania zrobiliśmy zdjęcia i w środę w lokalnej gazecie był artykuł na ten temat . Pech chciał że w tym samym tygodniu sąsiad się nagrał jak wskakuje do nas na działkę i też artykuł w gazecie . Całe miasto huczało o tym że na działkach nagrywają ale nikt nie wiedział na których
http://dzienzadniem.pl/index.php?akcja= ... ydanie=446
a to ta parka przypadkowych złodziejaszków
Anutko nie pisz proszę postów jeden pod drugim - stosuj funkcję "edytuj" ( aniawoj)
Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie jak go wskrzesić.