Olu,Halinko

Aniu,a ja się martwię,że nie mam śniegu !

W nocy jeszcze mrozi,ale już nieśmiało się pokazują.
Wśród kamieni chyba najcieplej

Zielone mają się dobrze

Ten rh. zakwita zawsze już pod koniec marca.

Wiosna do Ciebie pierwszej przyszła!
 Wiosna do Ciebie pierwszej przyszła!  Przebiśniega jednego widziałam i u nas, ale krokusy? O, tego to się u nas nie uświadczy!
  Przebiśniega jednego widziałam i u nas, ale krokusy? O, tego to się u nas nie uświadczy!
 super fotki - dziękuję
 super fotki - dziękuję  

pięknie  świeci  ,  ale  nocki  mroźne
   pięknie  świeci  ,  ale  nocki  mroźne    .  Może  teraz  coś  się  ruszy  ,  bo  zapowiadają  ocieplenie
 .  Może  teraz  coś  się  ruszy  ,  bo  zapowiadają  ocieplenie    .
 .
 ,jakoś powoli ta tegoroczna wiosna się rozkręca,u mnie też.W porównaniu z latami 2008 i 09 jest opóżnienie ok.10 -14 dni.Trzeba uzbroić się w cierpliwość.
 ,jakoś powoli ta tegoroczna wiosna się rozkręca,u mnie też.W porównaniu z latami 2008 i 09 jest opóżnienie ok.10 -14 dni.Trzeba uzbroić się w cierpliwość. niestety nie znam.
 niestety nie znam.  

,dziękuję za kolejny ciekawy filmik.Z własnej grządki na stół ,takie warzywa są najzdrowsze. Czy posiałaś już pomidory?
 ,dziękuję za kolejny ciekawy filmik.Z własnej grządki na stół ,takie warzywa są najzdrowsze. Czy posiałaś już pomidory? ,u mnie też zimno,a przebiśniegi rozwinęły się ,bo rosną na stoku południowym ,w ostatnim czasie dobrze ogrzewanym przez słońce.
 ,u mnie też zimno,a przebiśniegi rozwinęły się ,bo rosną na stoku południowym ,w ostatnim czasie dobrze ogrzewanym przez słońce. 

och !!! ... Ach !!! ... jakie cudne fotki
 och !!! ... Ach !!! ... jakie cudne fotki   

ale z Ciebie szczęściara
 ale z Ciebie szczęściara   

.
 .