Mój ogród - kwiaty i motyle.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2010, o 11:00
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Mój ogród - kwiaty i motyle.

Post »

Lidka :wit na haggisa masz na spokojnie czas ;:108 Wykuruj sie porządnie bo z wirusami nie ma żartów ! Dobrze że grzane piweczko pomaga ;:136
Awatar użytkownika
asia0809
1000p
1000p
Od: 27 lut 2007, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aj tam, nie patrz na sąiadki. Co za bzdura! A może dla kogoś praca w ogrodzie to przyjemność i czysty relaks?
Zdrowiej szybciutko. Wiosna idzie.
Awatar użytkownika
cherryberry321
200p
200p
Od: 1 sty 2010, o 20:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Małgosiu :wit
Dagmaro :wit
Aguś :wit
Asiu :wit
super, że patrzymy na pewne sprawy podobnie :heja !

Kuruję się intensywnie, tyle tylko, że już wróciłam do pracy, bo początek miesiąca i szykuję wszystko do wypłaty. Wam też życzę dużo zdrówka ;:108 :tan

P.S. Odnośnie powrotu wiosny uprzejmie donoszę, że mój M. widział dzisiaj na polu stado żurawi.
Mam nadzieję, ze to te powracajace do Polski i zwiastujące WIOSNĘ !
A tak poza tym, to uwielbiam żurawi klangor. Kiedy lecą wysoko i tak sie nawołują, to aż ciarki przechodzą.
"Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko".
Pozdrawiam i zapraszam - Lidka. Mój ogród-kwiaty i motyle
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Czyli wiosna tuż tuż :heja :heja :heja
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Lidziu to optymistyczna wiadomość a klangor to najpiękniejsza melodia( :;230 ) dla naszych uszu.
Dobrze,że już czujesz się lepiej.
Mnie również ciekawość zżera jakie róże zamówiłaś.Pozdrawiam serdecznie i mizianko dla kici.
Awatar użytkownika
cherryberry321
200p
200p

Post »

Aguś-wiosna POOOOOWOOOOOLI się zbliża. U mnie mróz wyraźnie mniejszy. W dzień +3 do +5, ale ciągle wieje zimny wiatr. Wczoraj w nocy trochę popadał deszcz(nie padało NIC od 3 tygodni), rano ziemia była mokra i jak sprawdziłam-odmarzła -może na 2 cm :( . Grzebać więc w ziemi nie można. U mnie dopiero wyrastają przebiśniegi. Nic innego niestety nie widać. Na taką wiosnę, jak u ciebie, dłuuuuuugo jeszcze muszę poczekać.
Aniu - ja od dziecka taka zakręcona z tymi zwierzakami. Wyraźnie odstaję pod tym względem od reszty społeczeństwa :wink: . Powiem więcej - raczej nie lubi się takich osób, bo uchodzimy za dziwaków w świecie tzw. normalnych ludzi. Jak ratowałam jakieś koty, czy psy, to słyszałam -"zostaw to -co cię to obchodzi !" . A ja tak nie mogłam, bo miałabym wyrzuty sumienia, że im nie pomogłam. I tak ze wszystkimi zwierzakami, ptakami itp. Wiele udało się wyleczyć lub chociażby nakarmić, żeby odzyskały siły. Pan weterynarz zapytał mnie nawet kiedyś(w formie żartu, oczywiście)czy mam zamiar z nim konkurować w leczeniu zwierząt. Często dzwonię do niego i pytam, jak mogę pomóc jakiemuś zwierzakowi.
"Życie można przeżyć tylko na dwa sposoby: albo tak, jakby nic nie było cudem, albo tak, jakby cudem było wszystko".
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Lidka, witaj w klubie.Jestem skłonna skrzywdzić człowieka bestię, nie zwierzę.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
asia0809
1000p
1000p
Od: 27 lut 2007, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Liduś, miło słyszeć takie słowa. Napawają optymizmem, że jednak dla niektórych liczy się coś więcej niż dbanie o swój czubek nosa.
Niestety, świat pełen jest takich, którzy uważają, że to co nie przynosi choćby minimalnego zysku, nie warte jest uwagi.
;:167
Awatar użytkownika
cherryberry321
200p
200p

Post »

Małgosiu , Asiu - człowiek jest na pewno największym i niestety - najbardziej bezmyślnym drapieżcą na ziemi. Zwierzaki zabijają, bo muszą coś zjeść, ale czy ktoś widział np. lwy, które polują dla sportu(czytaj -rozrywki)? Zwierzaki nie posiadają tej znamiennej dla ludzi cechy, jaką jest chciwość i chęć zysku.
A jakie zwierzaki potrafią być wdzięczne za okazanie im serca !.
Ludzie chętnie przyjmują pomoc, ale mało jest takich, którzy są naprawdę za to wdzięczni. Raczej uważają, że im sie to po prostu należy. I często nie okazują tej pomocy innym ;:223.
Ale dość tych wywodów, szykuję się do spanka, bo raniutko do pracy wstawać trzeba ;:19
Awatar użytkownika
AgaNet
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Lideczko - u mnie ciągle sporo słonka, ale dziś w powietrzu czuć było arktyczny chłodek ;:224 ale roślinkom to nie przeszkadza! Rosną, rosna, rosną :heja
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30

Post »

Lidziu jak tam u Ciebie pierwszy dzień wiosny?
Może już coś kwitnie ?
Awatar użytkownika
Steasi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2010, o 20:47

Post »

Witaj Lidko, przepraszam za moja dluga nieobecnosc u Ciebie ale mialam nawal egzaminow na moim wesolym UP. Teraz postaram sie bywac tu jak najczesciej :)
PS.Nawet teraz pisze to na kompie mojego korepetytora od biochemii, w czasie kiedy on robi mi kawe :wink: tak mam malo czasu na wszytsko
Awatar użytkownika
trzynastka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 paź 2009, o 18:42

Post »

Witaj Lidziu dawno mnie nie było, ale dopiero budzę się do ogrodowego życia :)
cherryberry321 pisze:ja od dziecka taka zakręcona z tymi zwierzakami. Wyraźnie odstaję pod tym względem od reszty społeczeństwa :wink: . Powiem więcej - raczej nie lubi się takich osób, bo uchodzimy za dziwaków w świecie tzw. normalnych ludzi. Jak ratowałam jakieś koty, czy psy, to słyszałam -"zostaw to -co cię to obchodzi
oj skąd ja to znam :( ale dla mnie warto pochylić się nad biednym kotem psem, ptakiem, one nie czują nienawiści, zazdrości nie są takie jak ludzie...
Awatar użytkownika
aguskac
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2007, o 22:28

Post »

Puk puk !!
Pobudka, wiosna przyszła... wszak na razie tego nie widać, ale do południa wyjdzie z ukrycia ;:224
Awatar użytkownika
anador
200p
200p
Od: 6 lut 2011, o 10:01

Post »

No proszę same ZŁOTE DZIEWCZYNY. ;:63 Cherryberry widzę że oprócz kolekcji pięknych roślin kolekcjonujesz również oddanych przyjacuł.Muszę tu częściej zaglądać.Pozdrawiam ;:7
Dobrze, że nie ma człowieka bez wad, bo taki człowiek nie miałby też przyjaciół.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”